Hlavní obsah

Luxusní sexy prádlo předvedly v Praze světoznámé modelky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Luxusní krajkové, saténové i průsvitné podprsenky a kalhotky z kolekcí světových návrhářů na jaro/léto 2010 předvedly v sobotu večer známé modelky na módní show Top Secret v pražském hotelu Hilton. Mezi více než dvaceti dlouhonohými kráskami dominovaly držitelka titulu Česká Miss 2009 Iveta Lutovská, Andrea Verešová, Diana Kobzanová, Kateřina Konvalinka-Průšová, Zuzana Jandová či Hana Mašlíková.

Článek

"Modelky chtěly, aby jako host přišel (finalista soutěže Česko Slovenská SuperStar) Ben Cristovao. To nevyšlo, ale rozjede to tady někdo, kdo je jeho naprostou náhradou," řekl na úvod několika stovkám návštěvníků v zaplněném kongresovém sále moderátor Leoš Mareš. Poté přivítal zpěváka Matěje Rupperta doprovázeného klávesistou Romanem Holým.

Po jejich vystoupení už molo patřilo modelkám, jejichž krásu v záři reflektorů zvýraznily šperky za 11,5 miliónu korun. Pod vedením návrháře Josefa Klíra nabídly velkolepou podívanou, jejíž součástí byly videoprojekce, světelné a zvukové efekty i živé ohně, které provázely prezentaci prádla exkluzivních značek.

Čertovská show

Zaplněný sál tleskal nejen ukázkám spodního prádla, ale také různým doplňkům, kdy se například modelky promenovaly v převlecích za čertice. Pozornost vzbudil i sportovnější styl doprovázející cestovní prádlo. Spodní prádlo, na jehož výrobu v mnoha případech nebylo potřeba příliš materiálu, rafinovaně doplňovaly podkolenky či průhledné pláštíky a závoje.

Klír, jenž je znám především svými návrhy korzetů a riflí, zdůraznil, že modelky pro spodní prádlo musí mít pevnou figuru a je nepřípustný "rozklepaný rosolovitý zadeček". Na molu se tak objevily ženské postavy, které by sice neuspěly jako modelky pro proslulého vlámského malíře Petera Paula Rubense milujícího ženy velmi plných tvarů, ale zcela odpovídaly požadavkům návrháře stojícího i za modely předváděnými účastnicemi soutěže Česká Miss.

Jaké prádlo nosí missky?

Za důležitou součást oblečení považuje spodní prádlo Andrea Verešová. "Vůbec mi nevadí, pokud například podprsenka vykukuje zpod šatů, odhaluje se tím rouška tajemství, dává to podnět fantazii," řekla před časem. Podotkla, že bez spodního prádla chodí jen velmi málo, ačkoli to neodsuzuje.

Lutovská zase prozradila, že při výběru spodního prádla dává přednost pohodlnosti před přitažlivostí. "Dokonce i v noci spím v nepříliš přitažlivých nočních košilích," uvedla.

Světová módní show Top Secret se letos konala počtvrté. Mezi hosty se na pódiu objevila také zpěvačka Tereza Černochová a taneční skupina Dance 2xs. Cesta na molo Top Secret 2009 začala velkým castingem, kterého se podle pořadatelů zúčastnilo přes 200 modelek a známých tváří ze soutěží krásy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám