Hlavní obsah

Finalistky pražské Miss předvedly sexy modely Hanáka a róby Tauchmanové

Novinky, Barbora Vaníčková

Módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové a Luďka Hanáka se stala jedním z vrcholů sobotního finálového večera soutěže Miss Praha 2009 Open. Dvanáct finalistek zde předvedlo úžasné modely a velmi nápadité choreografie. Róby Jiřiny Tauchmanové zdobené krajkami a vlečkami vypadaly velmi efektně, Luděk Hanák zase umí proměnit ženu v sexy divokou kočku.

Článek

Luděk Hanák patří již 15 let patří mezi naše nejúspěšnější módní návrháře. Jeho modely jsou vždy rafinovaným akcentem ženské krásy. I proto si je vybírají nejen známé osobnosti,ale i finalistky na tuzemské i různé celosvětové soutěže krásy.

A tak byli diváci svědky nejrůznějšího pošťuchování a otrávených obličejů, hlavní pozornost se ale přece jen upírala na šaty, mezi nimiž vyčnívaly modely z lesklého elastenu a jemné zvířecí vzory.

Jiřina Tauchmanová vsadila na romantičtější modely, jejím cílem je totiž vytvoření krásných modelů, které jsou ale „nositelné“, a tak si dámy v sále jistě vybraly některé z šatů pro nadcházející plesovou sezónu.

Kolekce Jiřiny Tauchmanové byla překvapivě různorodá, proto si  v ní mohl to své najít skutečně každý. Sexy krajka na tělo, bohaté sukně s volány, dlouhé vlečky i šaty jednoduššího střihu proměnily finalistky v opravdové dámy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám