Hlavní obsah

V Praze bude opět k vidění luxusní spodní prádlo od světových návrhářů

– Praha

Praha opět zažije velkolepou módní show Top secret. Tradiční přehlídka luxusního spodního prádla světových značek se uskuteční 14. listopadu v hotelu Hilton. Čtvrtým ročníkem bude opět provázet moderátor Leoš Mareš. Na molu by měla zazářit modelka Andrea Verešová nebo například Česká Miss 2009 Iveta Lutovská. Módním návrhářem letošního ročníku se stal Josef Klír.

Foto: ČTK

Hlavními hvězdami večera budou v roli návrháře Josef Klír a rolích modelek Andrea Verešová a Iveta Lutovská.

Článek

Krásu a dokonalost ženského těla, i tak bude možné nazvat chystanou show. Všechny modelky totiž předvedou těla, na nichž nebude možné najít chybičku. "Upozornili jsme modelky, že pro spodní prádlo musí být figura zkrátka pevná, žádný rozklepaný rosolovitý zadeček nepřipouštíme," podotkl návrhář Josef Klír, jenž stojí za modely, které předvádějí účastnice soutěže Česká Miss.

Foto: ČTK

Sexy prádlo na přehlídce společnosti La Marque

Hlavní hvězdou události bude česká miss Iveta Lutovská, ale svá dokonalá těla v exkluzivních modelech předvedou i Andrea Verešová, Diana Kobzanová, Kateřina Konvalinka-Průšová, Zuzana Jandová či Hana Mašlíková.

Pětačtyřicetiminutovou show provede moderátor Leoš Mareš. Chybět nebude videoprojekce, světelné a zvukové efekty, které mají podtrhnout prádlo exkluzivních značek. "Modely jsou úžasné a stejná by měla být celá akce," dodal Klír, jenž je znám především svými návrhy korzetů a riflí.

Foto: ČTK

Modelka Petra Faltýnová

Prádlo dodá ženě sebevědomí

"Krásné spodní prádlo dodává ženě pocit sebevědomí a člověk se díky němu může cítit sexy," říká dvojnásobná maminka a také modelka Andrea Verešová. Přesto ona sama nyní upřednostňuje i u prádla praktičnost.

"Ale záleží, kam jdu. Vůbec mi nevadí, pokud například podprsenka vykukuje zpod šatů, odhaluje se tím rouška tajemství, dává to podnět fantazií," uvedla usměvavá Verešová, která prý bez spodního prádla chodí jen velmi málo, ačkoliv to sama neodsuzuje.

"Je to pro mě slušnost, taky už jsem zadaná a nemusím provokovat," řekla modelka, kterou prý nyní baví více vybírat věci do šatníku pro své malé ratolesti než pro sebe.

Reklama

Související témata:

Související články

Diamantové prádlo zdobí kůži ornamenty

Dámy a slečny už nyní nemusí navštěvovat tetovací a kosmetické salony pro to, aby si nechaly ozdobit tělo uměleckými ornamenty. Stačí mít pár set tisíc korun...

Výběr článků

Načítám