Hlavní obsah

Módní tipy, které nesmí chybět v podzimním šatníku žádné ženy

Novinky, Kamila Mouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim pomalu klepe na dveře, a tak je čas odložit letní garderóbu a připravit se na chladnoucí sluneční paprsky a sychravé večery. Přinášíme vám několik tipů, jak svůj vzhled prozářit chic oblečky a trendy doplňky.

Článek

Módní kolekce myslí na nejrozmanitější styly oblečení i doplňků. Inspiraci pro letošní podzim hledali návrháři jak v dobách minulých, tak v kultuře východních zemí. Ženská móda se opět vrací do 80. let a hledá rockové motivy, stejně tak v ní ale najdeme romantické prvky, kterým neschází barevnost. Na své si především přijdou milovnice šátků, čapek, rukaviček..ty nebudou moci chybět v šatníku žádné z rozpustilých dívek ani elegantních dam.

Zahalte se do jemných šátků

S příchodem dalšího ročního období se brzy objeví i pochmurné dny a teplo, na něž jsme byli dosud zvyklí, zmizí jako pára nad hrncem. Proto bude velmi příjemné zavinout se do dlouhých šál a módních šátků trojúhelníkového tvaru, které vládnou podzimním kolekcím.

Stejně tak můžete svůj outfit obohatit o dlouhé a široké šály, které navíc vypadají velice elegantně. Dobře se budou hodit ke kostýmkům či večerním šatům.

Rukávové návleky jako hit letošního podzimu

Pokud chcete být zaručeně in, pořiďte si na nastávající měsíce hebounké rukávkové návleky. Vyrábí se v různých materiálech a vypadají prostě skvěle.

Krátké svršky stále vládnou šatníkům

Pro chladnější dny bude dozajista zapotřebí sáčka a bundičky, které zahřejí zkřehlé tělo. Krátké střihy svršků budou opět v kurzu, na výběr je různé množství materiálů od kůže po prošívané kabátky.

Nohy v teple

Jestliže se ani v chladnějším počasí nechcete vzdát krátkých sukní či šortek, nabízí současné kolekce řešení, při kterém mrznout nebudete. Módním hitem totiž zůstávají upnuté legíny, které zateplí vaše nožky, a přitom zvýrazní jejich siluetu.

Když prší jako v Londýně

Toto roční období je velmi nevyzpytatelné a pár kapek spadlých z oblohy nemusí být jen občasným jevem. Nenechte se zaskočit náhlým přívalem deště a noste s sebou v kabelce mini deštník. Nové typy jsou velice lehké a absolutně skladné, navíc mají elegantní design, který se může jednoduše stát dalším prvkem vašeho sladěného outfitu.

Naražte čapku a vyražte do ulic

Žhavým podzimním trendem jsou pletené čapky všech barev, které zkrášlí váš účes a nebo zakryjí sem tam nějaký nedostatek. Lehce drží na hlavě a jsou vzdušné, takže pokud zrovna usilovně nepřemýšlíte, hned tak se vám v nich hlava nezapaří.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám