Hlavní obsah

Třiačtyřicetiletá Cindy Crawfordová patří stále k nejžádanějším modelkám

Novinky, Dana Sokolová

Cindy Crawfordová je řazena mnohými odborníky mezi nejkrásnější ženy všech dob. Na molech je k vidění již neuvěřitelných 17 let a stále má co ukazovat. I ve svých 43 letech má nádhernou postavu, kterou jí mohou závidět i mnohem mladší krásky.

Článek

Cynthia Ann Crawfordová se poprvé objevila jako modelka v 16 letech. Jejím prvním úspěchem bylo finále v soutěži agentury Elite Look of the Year. Ve dvaceti letech se přestěhovala do New Yorku, kde také začala její hvězdná kariéra.

Na  módních molech pracovala Cindy s návrháři jako Karl Lagerfeld, Ralph Lauren nebo Dolce & Gabbana. Nespočetněkrát se objevila na titulních stránkách nejprestižnějších světových časopisů jako Vogue, Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar nebo Vanity Fair – a vždy absolutně okouzlila celý svět.

Podle průzkumu britských novin „New Woman“ je třetí nejkrásnější ženou všech dob, hned za Audrey Hepburnovou a Grace Kellyovou.

Čtenáři americké verze časopisu „Esquire“ ji zase v roce 2008 umístili na první příčku v anketě o nejkrásnější modelku posledních sedmdesáti let. Neméně nadšeni jsou ze Cindy i čtenáři časopisu „Playboy“, u kterých získala páté místo v soutěži o nejvíc sexy celebritu.

Cindy však nebyla vždy pouze modelkou. Proslavily ji například i její videokazety s cvičením motivující nejen začínající modelky a ostřílené profesionálky, ale i ostatní ženy, aby dělaly něco pro své tělo a zdraví. Velmi úspěšná byla i její řada určená ženám - maminkám. Radila ženám, jak se vrátit zpět do formy po porodu.

Životní lásku potkala později

Mužů se okolo Cindy točilo vždy mnoho, přesto se v roce 1991 provdala za charizmatického herce  Richarda Gera. Tenkrát patřili mezi nejkrásnější páry všech dob. manželství jim ale vydrželo pouhé tři roky.

Poté mezi její milence prý patřili herci Robert De Niro a Val Kilmer. Nakonec ji ale okouzlil Rande Gerber, za kterého se také podruhé provdala a je s ním doteď. Starají se spolu o své dvě děti.  

:.Módní tvář speciální kolekce obuvi Cindy Crawford Collection by 5th Avenue - podzim/zima 2009.

FOTO: Deichmann

Stále velmi žádaná modelka

Přestože mi po stránce modelingu měla být Cindy dávno v důchodu, patří stále mezi nejžádanější modelky. Práci si však pečlivě vybírá a má opravdu z čeho. Stále má o ni zájem obrovské množství módních návrhářů, ale i kosmetických firem.

V poslední době se stala módní tváří speciální kolekce obuvi Cindy Crawford Collection by 5th Avenue. Sama modely vybírala a tak tam najdete i takové módní hity jako ultra vysoké kozačky, buď na podpatku, nebo sportovní modely s plochou podešví. Lodičky s vysokými podpatky či originální modely s velkými vykrojeními na nártu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám