Hlavní obsah

Barevný podzim očima světové návrhářky Agathy Ruiz de la Prada

Novinky, Dana Sokolová

Optimistický pohled na svět a neuvěřitelný cit pro barevnost i to je předností světoznámé španělské módní návrhářky Agathy Ruiz de la Prada. Nekonvenčnost a bohatá fantazie provází veškeré kolekce této návrhářky a nejnovější kolekce podzim/zima 2009 není výjimkou.

Foto: Profimedia.cz

Modely Agathy Ruiz de la Prada

Článek

Agatha Ruiz je žena mnoha tváří. Vytváří trendy nejen v oblečení dospělých a dětí, ale také u obuvi, šperků, parfémů, kosmetiky, psacích potřeb, nádobí, ložního prádla nebo nábytku. Zaměřuje se na vše, co se týká rodinného domácího života.

Jedinečnost návrhářky tkví v tom, že její výrobky lze rozeznat již na první pohled od konkurenčních. Jedinečné kombinace zářivých barev, inspirace šedesátými léty či typické motivy, jako je tvar srdce či květiny s velkými okvětními lístky, i to jsou stěžejní symboly značky Agatha Ruiz de la Prada.

Foto: Profimedia.cz

Agatha Ruiz de la Prada

Přestože její střihy jsou velmi současné, její zásadou je, že nepodléhá nikdy plně trendům. Jde si svou cestou a nejsou pro ni rozhodující žádné dané směry.

Foto: Profimedia.cz

Agatha Ruiz de la Prada

O proslulosti této návrhářky hovoří především její spolupráce se světoznámými značkami jako je Absolut Vodka či Audi.

Foto: Profimedia.cz

Agatha Ruiz de la Prada

Foto: Profimedia.cz

Agatha Ruiz

Reklama

Související témata:

Související články

I pohodlná těhotenská móda podléhá trendům

V současné době je velká část módy jaksi těhotenská. Nařasené tuniky a volné topy nedávají štíhlé linii šanci vyniknout, což samozřejmě dělá radost dámám...

Výběr článků

Načítám