Hlavní obsah

Luxus, elegance a ženskost se snoubí v modelech návrháře Karla Lagerfelda

Novinky, ČTK, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní návrhář a umělecký ředitel pařížského módního domu Chanel Karl Lagerfeld představil kolekci společenských modelů. A co jiného by se v obláčcích parfémů Chanel No. 5 mělo objevit, než dokonalé splynutí elegance, ženskosti a luxusu...

Módní show světového návrháře Karla LagerfeldaVideo: ČTK

 
Článek

Klasický tvar lahvičky celosvětově nejoblíbenějšího dámského parfému ozdobil molo pařížského „Grand Palais“, na němž modelky prezentovaly nejnovější kolekci Karla Lagerfelda. Nádherné večerní róby z luxusních materiálů nezapřely tradici této módní značky. „Chtěl jsem graficky vyjádřit ducha značky Chanel,“ prozradil návrhář a hosté mu jistě dali za pravdu.

Foto: BENOIT TESSIER, Reuters

Průsvitné materiály, lesk, zdobení a zároveň pravá elegance - móda Karla Lagerfelda.

Nechyběly rafinované černé šaty, které působí jednoduše, ale upoutávají nápaditými detaily. Zároveň ale modelky předvedly honosné róby zdobené kameny, korálky a lesklými materiály.

Jako pávice

Snad všem ženám se muselo zalesknout v očích při pohledu na model hýřící pavími barvami, odkazující na vznešenost tohoto zámeckého ptáka. Barevná kola na šatech a jemně splývající vlečka připomínající paví ocas vytvořily dokonalou kombinaci.

Milovnice decentní ale sexy módy zase musely upoutat úzké světlé šaty s průsvitnou vsadkou zdůrazňující každý modelčin krok. Krémové modely i nejrůznější odstíny rudé působily neuvěřitelně něžně a žensky. Celou show zakončil svatební pár, tedy ženich v elegantním krémovém obleku a nevěsta v šatech s krinolínou a dlouhou vlečkou ve stejné barvě.

Foto: BENOIT TESSIER, Reuters

Lagerfeld dokázal, že umí pracovat i s barvami. Odstíny červené se v jeho rukou proměnily v okouzlující modely.

FOTO: BENOIT TESSIER, Reuters

Foto: BENOIT TESSIER, Reuters

Přehlídku zakončil návrh extravagantních svatebních šatů

Reklama

Související témata:

Související články

Jak uvázat dokonalý uzel na kravatě

Kravata je nezbytným doplňkem úspěšného muže a oblíbeným dárkem všech manželek a přítelkyň. Koupíte-li však kravatu sebekrásnějšího vzorku a materiálu, je vám...

Výběr článků

Načítám