Hlavní obsah

Numerologie na léto prozradí, která čísla přinesou úspěch v lásce i kariéře

Novinky, Marcela Porubová, autorka je numeroložka

Čísla na nás působí více, než si uvědomujeme. Nevyjadřují pouze počet, ale mají i jiné kvality, které mohou některým z nás i zásadně ovlivňovat život, a právě tím se zabývá numerologie.

Foto: Profimedia.cz

Co prozradí čísla o nadcházejícím létě?

Článek

Tato věda je jednou z možností, jak si lépe ujasnit, v čem máme vnitřní rezervy a jak s nimi pracovat. Můžeme si také vypočítat vhodný den k zahájení důležitých aktivit. Nabízíme několik způsobů, jak svůj záměr můžeme pomocí čísel podpořit.

Využijme moci čísel

V numerologii platí pravidlo, že sčítáme všechna čísla, až dojdeme k jednomístnému. Například 16. 6. 2009 = 1 + 6 + 6 +2 + 0 + 0 + 9 = 24 = 6. Osudové číslo tohoto dne je tedy šest.

Nejdůležitější čísla se skrývají v datu narození, ale silně na nás působí třeba i cifry právě prožívaného dne.

Úspěch při jednáních a dalších činnostech můžeme posílit tím, že si je naplánujeme na den, který umocní naši sílu. Nejsilnější dny mají shodné číslo s dnem našeho narození, podporuje nás však ještě několik dalších dní v každém měsíci.

Foto: Profimedia.cz

Léto voní romantikou, měli bychom ho co nejvíce trávit v přírodě.

Které to jsou, zjistíme, když sečteme číslo dne svého narození na jednomístnou cifru, a pak najdeme všechna čísla (budou maximálně čtyři), jejichž součet tvoří stejné číslo. Např. člověk narozený dvacátého pátého má součet dne sedm, takže jeho šťastné dny v každém měsíci jsou: 7, 16 (1 + 6) a 25 (2 + 5). Pochopitelně ten, kdo se narodil 1.-9. den v měsíci, postupuje stejně: člověk narozený prvního má šťastné dny 1, 10, 19 a 28.

Čtvero osobních období

V přírodě probíhá neustále proces zrodu, zrání, úrody a odpočinku. Stejné principy platí i pro člověka. Toto pravidlo se vztahuje nejen na celý lidský život, ale podle numerologie i na každý jeho rok. Proti přírodě je rozdíl jen v tom, kdy nám začíná jaro. První jarní den v roce pro člověka totiž představují jeho narozeniny. V ten den se narodíme do svého nového roku a začíná nám jaro, ať už jsme se narodili v lednu, nebo v září. Délka ročních období je pak stejná jako v přírodě.

Osobní jaro: 1.-3. měsíc po narozeninách: prvních pár dní, případně týdnů po narozeninách odpočívejme a nabírejme síly, jsme přece oslabení po zimě. Pak začínejme postupně zasévat semínka toho, co si přejeme, aby vzklíčilo, a pilně zaléváme.

Osobní léto: 4.-6. měsíc po narozeninách: podporujme ze všech sil zrání svých plodů, výsledky už by se měly začít rýsovat. Řešme záležitosti, na které potřebujeme hodně odvahy a energie, teď jsme totiž tělesně i duševně na vrcholu. Ale při samé práci nezapomínejme na osobní život - radujme se, dopřejme si to, na co jsme se těšili, užívejme si slunce, máme přece léto!

Osobní podzim: 7.-9. měsíc po narozeninách: naše plody už by měly dozrávat a přinášet úrodu. Jak kdo zaseje, tak také sklidí. Podle kvality svých plodů jasně poznáme, co jsme zvládli na jedničku a kde ještě máme rezervy. Toto zhodnocení je důležité pro naše další životní kroky.

Osobní zima: 10.-12. měsíc po narozeninách: úroda je sklizená a teď by bylo nejrozumnější zavrtat se někam k zimnímu spánku, jenže nejsme medvědi a jen málokdo z nás si může dovolit čtvrt roku odpočívat. Každý však může zvolnit své životní tempo a rozlišit, co je třeba řešit rovnou a co lze odložit na vhodnější dobu.

Hlavně nezačínejme v tomto období důležité věci, zvláště poslední týdny před narozeninami. Nejvíc oslabení jsme totiž právě těsně před nimi, proto potřebujeme odpočívat. Oslavu narozenin pár dní předem nedoporučuji. V zimě je vhodné věci spíše zvolna dokončovat, završovat. Nové začátky si nechme až na své další jaro - tedy po narozeninách.

Kouzelný začátek léta

Třetí dekáda června je zajímavým obdobím - 21. 6. proběhne letní slunovrat, který naši předkové považovali za jeden z nejmagičtějších dní v roce. O tři dny později bude svátek svatého Jana a svatojánská noc, která mu předchází, je spojována s kouzelnou mocí a spoustou tradic.

Využijeme-li těchto krásných a nejdelších dní v roce k pobytu v přírodě, načerpáme velmi mnoho sil. Je to skutečně kouzelné období, čas svatojánských mušek a romantiky umocněné vládou znamení Raka.

Co prozrazují čísla o Meryl Streepové a Tomu Hanksovi narozeným ve znamení Raka
Meryl Streepová : 22. 6. 1949 = 33 = 6
S charismatickou herečkou se loni seznámili i ti nejmladší diváci díky filmovému muzikálu Mamma mia. Sklidil úspěch napříč generacemi. Meryl Streepová se narodila na rozhraní znamení Blíženců a Raka, což je pro herečku úspěšná kombinace. Blíženci jí propůjčují nadhled, otevřenost a snadnou komunikaci a Rak jí dodává hloubku, citovost a schopnost vžít se do druhých. Velkou vnímavost a talent nesobecky spolupracovat podporují ještě dvě dvojky jako den narození. Jejich sečtením dostaneme stabilní a pracovitou čtyřku, která tuto citlivost dobře uzemní.  O vysoké inteligenci, která u herečky spolu se čtyřkou vyvažuje její citovost, svědčí rovina myšlení (1, 2, 3). Téměř nekonečnou schopnost empatie posiluje zdvojená rovina empatie (33, 66, 99). Zdvojená čísla v datu narození (zde 22 a 33) nejsou pro život zrovna snadná, ale Meryl Streepová se s nimi skvěle vypořádala. Číslo osudu (6) opět potvrzuje hereččiny priority, jako jsou láska a harmonie. Mezisoučet (33) podporuje její přirozenou račí touhu pomáhat druhým. Zdá se neuvěřitelné, že za pár dní tato krásná a oduševnělá herečka oslaví šedesátiny.
Tom Hanks : 9. 7. 1956 = 37 = 1
FOTO: Falcon
Do kin se před měsícem dostal film Andělé a démoni s úspěšným Tomem Hanksem. Že jde o klasického Raka, je zřejmé i z výběru jeho rolí, v nichž převažují témata jako je tajemno, duchovno a dobrodružství. Touhu po hledání pravdy, lásky, svobody a ideálů podporuje den zrození (9) a dvě sedmičky v mřížce, které člověku dávají do vínku pozorovací schopnosti, umělecké nadání a silnou fantazii. Tato čísla podpořená citlivým znamením Raka vytvářejí osobnost neobyčejně charismatickou, hlubokou a moudrou. Díky číslu osudu (1) si však herec umí prosadit své. Navíc má pouze jedno sudé číslo v datu narození na pět lichých, což svědčí o jeho aktivitě a samostatnosti. Lichá čísla má podpořena ještě mezisoučtem čísla osudu (37), takže by mohl mít značné potíže při spolupráci s lidmi, kteří nejsou naladěni přesně na jeho strunu, ale tyto sklony neutralizuje rovina pochopení (3, 5, 7) i rovina empatie (3, 6, 9). Hercovu píli, trpělivost a přímou cestu k cíli podporuje také rovina odhodlání (1, 5, 9).

Anketa

Věříte v moc čísel?
Ano, čísla měla na můj život velký vliv
11,4 %
Ne, čísla nemohou nic ovlivnit
31,3 %
Numerologii věřím, ale neřídím se podle ní
57,3 %
Celkem hlasovalo 3281 čtenářů.

Co znamenají a nabízejí čísla

1: vůle, píle, originalita, osobnost, náladovost, tvrdohlavost

2: laskavost, intuice, citlivost, nerozhodnost, přecitlivělost

3: bystrost, tvořivost, humor, netaktnost, povrchnost

4: pracovitost, stabilita, zodpovědnost, panovačnost, nejistota

5: vnímavost, všestrannost, srdečnost, vrtkavost, sobeckost

6: láska, harmonie, vášnivost, pudovost, krutost

7: soucit, umělecké nadání, jasnovidnost, sebepodceňování, závislost

8: síla, osudovost, úspěch, moc, egoismus, touha ovládat

9: moudrost, ideály, zodpovědnost, intuice, chaos, kritičnost

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám