Hlavní obsah

Téměř zázračné triko vytvaruje a zeštíhlí mužskou postavu

Novinky, Dana Sokolová

Vypadat dobře a přitom se netrápit hodiny v posilovně touží nejeden muž. Obětovat čas a úsilí je tedy často nahrazováno užíváním nejrůznějších preparátů na hubnutí, jejichž výsledky bývají krátkodobé. Proto se návrhářka Heather Thomsonová rozhodla vyrobit takové triko, které by bez větší námahy dokázalo vytvarovat i zeštíhlit mužskou postavu a dokonce i zakrýt pro muže typický pivní pupek.

Článek

"Čím dál víc mužů se začíná zajímat nejen o své zdraví, ale i o péči o tělo. Většina mužů je ale zároveň velmi pohodlná a není ochotna věnovat čas intenzivnímu cvičení a pohybu vůbec. To byl i prvotní impulz pro to, abych se zaměřila na pánskou módu a zkusila vyrobit triko, které by dokázalo vytvarovat mužské tělo bez větší námahy," vysvětluje návrhářka.

Triko RIP T Fusion je vyrobeno speciální technologií z velmi lehké bavlny a ze speciálních příměsí, které mají téměř zázračné účinky. Návrhářka je doporučuje nosit jako první vrstvu místo tílka, například pod košilí. Díky tenkosti a dokonalé přiléhavosti trika nikdo nepozná, že muž pod košilí něco nosí. A pokud už se vysvleče, není poznat, že se jedná o nějaké speciální triko.

Někde zeštíhluje, jinde zdůrazňuje

Návrhářka se při tvarování zaměřila na nejproblematičtější partie mužské postavy. Oblast bříška a paží triko zeštíhluje a naopak oblast ramen a hrudi zdůrazňuje. Triko tak utváří dojem vypracované postavy a to za 58 dolarů tedy asi za 1100 korun.

Heather Thomsonová se proslavila svou kolekcí Sean John rappera P. Diddyho či velmi známé značky mezi teenagery Yummie Tummie. Její oblečení lze nakoupit v internetových obchodech jako Riptfusion.com či Undershirtguy.com apod.

Reklama

Související témata:

Související články

Letošní léto ovládne etno styl

Přestože móda jde neustále kupředu, existují styly, jež se v pravidelných intervalech vracejí. Patří sem i etno styl, který charakterizují výrazné potisky,...

Výběr článků

Načítám