Hlavní obsah

Speciální navigace do auta pro ženy poradí i s nakupováním

Novinky, Dana Sokolová

Všeobecně se tvrdí, že ženy mají mnohem horší orientační smysl než muži. Snad právě proto se bojí velké procento žen řídit auto, tam kde to neznají. To potvrzují i výrobci navigací do automobilů, kteří mají mezi ženami stále více zákaznic. Aby byly více uspokojeny potřeby žen, na trhu se objevila další speciální navigace určená výhradně ženám. Odlišuje se nejen designem, ale i obsahem.

Článek

Speciální navigace pro ženy White Pearl se od těch tradičních navigací odlišuje především luxusním designem. Perleťové provedení krytu a dekorativní vzor na úvodní obrazovce nenechá v klidu žádnou ženu.

A protože navigace se z auta často vyndavá, výrobce nezapomněl ani na hedvábný sáček, který ji chrání před znečištěním a zároveň neudělá ostudu vaší kabelce.

Dokáže poradit i s nakupováním

Kromě běžných funkcí navigace obsahuje hned několik užitečných rad navíc. Týká se to především módy a nakupování. Mezi zajímavosti patří určitě kategorie - Nakupujte do zemdlení, Móda pro každý den či Místa k vidění. Řidičky tak snadno najdou ta nejzajímavější místa - od módních butiků přes obchody s vybavením pro domácnosti po restaurace, bary, kavárny, kina či divadla.

„Přístroj jsme navrhli tak, aby ženy oslovil zejména vynikající komfortem při navigování okořeněným trochou zábavy, exkluzivity a stylu,“ vysvětluje Corinne Vigreuxová, výkonná ředitelka společnosti TomTom.

Navigaci nechybí ani speciální funkce navádění do jízdních pruhů, která ulehčí orientaci zejména na velmi složitých křižovatkách či silnicích s odbočovacími pruhy.

Doporučená cena nové navigace je 5290 Kč.

Na trhu je k dostání hned několik navigací určených pouze ženám. Některé se zaměřily pouze na vzhled, kdy existují například designové výměnné kryty k navigaci. Jiné upřednostnily jednodušší ovládání s více zábavnými prvky. Patří sem např. Mio H610, Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3 , Garmin Nüvi 250 Pink .

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám