Hlavní obsah

Manželka francouzského prezidenta nosí nejkrásnější klobouk světa

– Londýn

Carla Bruniová-Sarkozyová, choť francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, vyšla jako vítězka z letošního ročníku britské ankety o nejkrásnější klobouk. Předstihla dokonce i britskou královnu Alžbětu II. Z mužů prý vypadal v klobouku nejlépe Hugh Jackman.

Foto: ČTK

Manželka francouzského prezidenta Carla Bruniová-Sarkozyová (vlevo) ve svém vítězném kloboučku a britská královna Alžběta II.

Článek

"Elegantní klobouček Carly Bruniové-Sarkozyové byl skvělým příkladem té nejdokonalejší klasické jednoduchosti, svým stylem upoutal pozornost médií z celého světa," prohlásil Philip Wright, jeden ze členů konsorcia Luton First, které sdružuje početné modisty a kloboučníky v Lutonu na předměstí Londýna.

Bruniová-Sarkozyová si získala britskou veřejnost při své návštěvě loni v březnu, kdy doprovázela svého chotě. Tehdy měla klobouček šedé barvy, který vyvolal senzaci a v hitparádě Celebrity Hat Wearers (celebrity s kloboukem) tehdy rovněž předstihla britskou královnu.

Třetí místo zaujala Sophie hraběnka z Wessexu, manželka prince Edwarda, mladšího bratra prince Charlese, a za ní Victoria Beckhamová.

Foto: Bontonfilm, Právo

Poslední letošní filmovou premiérou je Austrálie s Nicole Kidmanovou a Hughem Jackmanem

U mužů zvítězil kovbojský klobouk

V pánské klasifikaci se na prvním místě umístil australský herec Hugh Jackman se svým kovbojským kloboukem, který nosil ve filmu Austrálie. Na druhém místě skončil Sean Connery a na třetím britský herec Daniel Day-Lewis. Čtvrté místo obsadil Johnny Depp.

Výherci a výherkyně ankety - Nejkrásnější klobouk
1. Carla Bruniová -  Hugh Jackman
2. Královna Alžběta II. -  Sir Sean Connery
3. Sophie hraběnka z Wessexu  -  Daniel Day Lewis
4. Victoria Beckhamová  - Johnny Depp
5. Madonna  -  Peter Andre

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám