Hlavní obsah

Topy, trička a blůzy osvěží dny nadcházejícího léta

Právo, Jana Tomsová

K teplému období nerozlučně patří hra s lehkým vícedílným oblečením, v němž hlavní role náleží lepší části těla, kterou se můžeme bez obav pochlubit. U většiny žen slovanského typu to bývá partie horní.

Článek

Přestože výraz triko míváme podvědomě spojený s něčím méně náročným, tudíž také levnějším, skutečnost je poněkud jiná. Díky kvalitním materiálům jde přinejmenším o rovnocenného partnera halenek.

Pohodlí a ještě něco navrch

Nabídka triček je obrovská, záleží jen na nás, jak s nimi naložíme. Mohou zajistit každodenně nový a přitažlivý vzhled, velice snadno však také odstrašující.

  • Ze všeho nejdůležitější je zvolit správnou velikost. Snaha nacpat se do menší zákonitě dopadne špatně. Úplet je totiž nemilosrdný a jen málokdo si může dovolit jeho těsné obepnutí. Údaj na visačce neznamená nic, rozhoduje pohled do zrcadla. 
  • Půvab vzorovaných trik spočívá v tom, jak jsou barevně sladěná se vším ostatním, ne -jen s kalhotami či sukní. Kombinace různých vzorů na obou částech je hodně tenký led, na který se nedoporučuje vstupovat, pokud tak už neučinil návrhář.
  • Ženy s úzkými rameny by měly vždy vybírat modely vybavené všitými měkkými vycpávkami. Proporce se tak vyváží a celá silueta vylepší.
  • Odvážné ramínkové topy si může sice dopřát každá žena, často je však zapotřebí přes ně přehodit ještě další slupku.

Holky košilaté i romantické

Móda volánků a řasení zase uspokojí dívky a ženy se sklonem k romantice. Nejvíc se objevují kanýrky ze šikmo střižené látky, splývavé, nerozšiřující.

Nikdy nezklame klasická letní košile, jednobarevná, kostkovaná i proužkovaná. Letos má přednost prodloužený střih s možností přepásání.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejnovější módní trendy pro naše nejmenší

Maminky dobře vědí, že pěkně oblečená mrňata jsou pro ně spolehlivou ozdobou, za kterou se každý otočí. Malé dítě je roztomilé, může být ale ještě víc. Není...

Výběr článků

Načítám