Hlavní obsah

Speciální spodní prádlo pomůže mladým překonat stud z kondomů

Novinky, Dana Sokolová

Bezpečný sex by měl být prioritou všech mladých. Pravda je však úplně jiná. Mladí si s bezpečným sexem spojují především ochranu před neplánovaným těhotenstvím a ochranu proti pohlavním nemocem stále podceňují. Někdy je to způsobeno nedostatkem sebevědomí a studem mít u sebe kondom. Právě tomu chce předejít výrobce prádla s kapsičkou na kondom.

Foto: Profimedia.cz

Kapsičky na kondomy umožní bezpečný sex za každé situace.

Článek

Dnešní doba přeje víceméně především hormonální antikoncepci, kterou využívá každým rokem čím dál tím víc žen. Bohužel velmi často je zapomínáno na ochranu proti závažným pohlavním chorobám. 

Nemusí jít vždy o smrtelné onemocnění virem HIV, ale i daleko méně závažné onemocní, které mohou ženě způsobit spoustu problémů jako je například neplodnost apod.

Vždy připraven

Spodní prádlo s kapsičkou na kondom od britského výrobce Swanky or Spanky by mělo umožnit být tzv."vždy připraven" a nemít tak možnost se na cokoliv vymluvit. Lze tedy toto prádlo využít nejen jako módní výstřelek, ale i jako výchovný prostředek. Což  ocení především rodiče mladistvých, jež používání kondomů podceňují nejvíce.  

K sehnání je hned několik střihů od bikin, vietnamek, boxerek až po tanga. Umístění kapsiček záleží na jednotlivých střizích. Například u tang ji lze mít pouze vpředu. Nejoblíbenější ale asi zůstanou kapsičky na zadečku.

Spodní prádlo je prozatím k sehnání pouze v Anglii a vyjde na sedm britských liber. Dovolit si ho tedy může téměř každý. Podle odborníků se tato investice rozhodně vyplatí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám