Hlavní obsah

OBRAZEM: Vylepšete svou postavu bez plastické operace

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štíhlá souměrná postava je vysněným cílem většiny žen i mnoha mužů. Nejpřirozenější cestou je samozřejmě sport a zdravá výživa. Co ale dělat, potřebujete-li nenadále vyrazit do společnosti a vaše křivky se zrovna poněkud obalily? Účinným rychlým řešením může být stahovací prádlo.

Článek

Všem, kdo stojí pevně nohama na zemi, je jasné, že nejúčinnější cestou ke krásné souměrné postavě je zdravá strava a pravidelný pohyb. Existuje ale mnoho příčin, které nás od dobrých předsevzetí odradí nebo je i znemožní.

Krizové situace

Častým momentem, kdy lidé přiberou kila, kterých se již velice obtížně zbavují, je například zranění, které omezí jejich pohyblivost. Typickým případem je zlomená noha. Po několika měsících válení a vychutnávání si bolestného obvykle jen stěží dopneme džíny, které jsme nosili před úrazem.

Studenti zase velice dobře znají zákeřná zkoušková období. Rovnice jedna zkouška odpovídá kilu čokolády funguje na sto procent. Příčinou nabraných kil může být zrovna tak i obyčejná lenost. Ať tak či tak, rozhodnete-li se někomu vytřít zrak svým dokonalým vzhledem a nemáte zrovna čas, chuť nebo možnost trávit hodiny ve fitcentru a krmit se ovesnými klíčky, sáhněte po stahovací zbrani.

Rychlé, efektivní, bez trvalých následků

Stahovací prádlo je vlastně dokonalý vynález. Je levné a vaši postavu vylepší, kdykoli si to budete přát. Díky moderním materiálům už má prádlo schopnost nejenom zúžit ale i vytvarovat postavu. Systém pásků vám nadzvedne zadeček a vyrýsuje pas. Přitom nemusíte podstupovat bolestivé plastické operace, při nichž hrozí komplikace a trvalé následky.

:.Speciální korzet vylepší vaši postavu ze všech stran. Foto: Archiv firmy orirose.pl.

:.Některé stahovací kalhotky vypadají velice vkusně a nemusíte se za ně vůbec stydět. Foto: Archiv firmy stahovaci-pradlo.lauratrade.cz.

Známou a běžnou věcí jsou tvarovací kalhotky, které zpevňují břicho. Zvolit můžete i variantu s nohavičkami, která zpevní váš zadeček a stehna. Stejnou funkci splní i spodnička, která se hodí obzvlášť pod úzké sukně.

Blýskněte se

Chcete-li se na večírku blýsknout dokonale pevnými tvary v přiléhavých šatech. Oblékněte si pod ně speciální stahovací korzet a push-up efektem. Vaše tělo vytvaruje od prsou až po kolena. Jediný problém by mohl nastat v situaci, kterou řešila Brigitte Jonesová, dojde-li k romantickému večeru a svlékání...

:.Podprsenka, která zpevní a zmenší vaše prsa může být hladká i krajková. Foto: Archiv firmy Bonprix.

Naopak zpevňující podprsenky se vyrábějí i ve velice vkusném krajkovém provedením, jež svou funkci plní stejně dobře jako hladké modely.

Tvarovací prádlo není už dávno jen výsadou žen. Rovněž pánové mohou vyměnit pivní bříško za kostičky svalů. Speciální spodní tričko udělá z muže svalnatého krasavce. Materiál je antibakteriální a prodyšný a výsledky přímo oslnivé.

:.Tričko, které udělá z mužů svalovce. Foto: Archiv firmy europe.equmen.com

:.Kalhotky, které stáhnou zadeček, boky, pas i stehna. Foto: Archiv firmy pradlospodni.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám