Hlavní obsah

Markéta Hrubešová: Nejsem otrokyní módy

PRAHA

Sexy herečka Markéta Hrubešová (36) je vždy elegantní a skvěle upravená. Na společenské akce volí zásadně černou barvu. Jinak prý ale nepatří k typům žen, které chodí neustále jen v černé. Navíc nosí to, na co má právě náladu navzdory módním diktátům.

Foto: Profimedia.cz

Markéta Hrubešová v šatech Taťány Kovaříkové.

Článek

"Černá barva je nejkrásnější ze všech, je elegantní a já se v ní cítím báječně," říká Markéta Hrubešová. Jako bývalá modelka také vůbec nehledí na módní trendy. "Nejsem otrokyní módy. Nejdůležitější pro mě je, aby se mi oblečení, které si pořizuji, líbilo a pochopitelně, aby mi i slušelo. Módní výstřelky mě nechávají v klidu," dodává.

Půvabná herečka si totiž myslí, že móda není vždy k ženám příznivě nakloněna. "Mnohdy nahrává takovým neženským, vyhublým typům. Dodržovat módní diktát je absolutní nesmysl. Já si velice dobře vybírám oblečení tak, aby nepotlačovalo ženskost," zdůrazňuje matka tříleté dcerky Christel.

:. Markéta Hrubešová v šatech Taťány Kovaříkovéfoto: Profimedia

Herečka se často ráno obléká podle toho, jakou má momentálně náladu. Dbá i na to, jak věci k sobě ladí: "Znáte to, třeba u džínsů se zdá, že jsou stejné, ale omyl. Když si k nim vezmete určité tričko, každé vypadá jinak. Takže se mi stane, že se někdy i třikrát převlékám, než to sedne."

Protože letošní jaro i léto mají být ve znamení jásavých neonových barev - žluté, oranžové a ostře zelené -, říká Markéta Hrubešová se smíchem: "V takovém případě bude jednoznačně beze mě. Tyhle barvičky nejsou moje parketa."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám