Hlavní obsah

OBRAZEM: Pěkné noční prádlo přináší pohodu a zkvalitňuje spánek

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čistě prakticky vzato, s nočním prádlem bychom si nemuseli dělat žádné zvláštní starosti. Po většinu doby používání je skryto pod peřinou a navíc se hned tak nerozpadne, takže vydrží dlouho. Není ale nuda chodit spát léta ve stejném?

Článek

Pravidla spánkové hygieny nevynechávají oblečení na lůžko pochopitelně především ze zdravotního hlediska, nicméně i to estetické má svůj význam. Přinejmenším v tom, že pocit dobrého vzhledu má vliv na pohodu, a tím i lepší spánek. Navíc je škoda, když působí takříkajíc antikoncepčně.

:.Ramínka topu krátkého pyžama jsou nastavitelná, empírový střih krásně tvaruje ňadra. Bonprix, 499 Kč

Stavebnice i do postele

V zásadě se sice na nočním prádle nemůže objevit příliš nového, ale určité změny přicházejí stále. Především je to nabídka skladebnosti, která umožňuje i dokupování.

U pyžam jsou k dostání samostatné krátké i dlouhé kalhoty, vrchní části s dlouhým či krátkým rukávem nebo v podobě nátělníků a topů. Kombinovat je potom můžeme podle ročního období i nálady, také s krátkými nočními košilemi. Sladění barev a vzorů přinese příjemné změny, které umožní i soulad s povlečením.

Při výběru dámských sexy nočních košilek na ramínka se vyplatí hledat model, ke kterému je k mání ještě bolerko nebo rukávový návlek. Nosit se potom dá i v chladnějším období. Svůdnost u snídaně umocní ještě lehký župánek. 

:.Bílý koupací plášť se hodí ke každémi nočnímu oblečení. Tchibo, 499 Kč  :.Čtyřdílná souprava umožňuje různé sestavy jednotlivých dílů. Hodí se na spaní i relaxaci v bdělém stavu. Bonprix, 499 Kč :.Krásná kombinace krémové, růžové a fialové uklidňuje, květinový potisk působí svěže. Neckermann, 449 Kč   :.Klasický komplet, kterému se dříve říkalo nedbalky, má pro svůj půvab příznivkyně i dnes. Ferraud, košilka 2990 Kč, župan 3490 Kč

Pánské pohodlí v košili

Čím dál tím víc roste obliba pánských nočních košilí. Sahají ke kolenům nebo těsně pod ně a dají se doplňovat dlouhými kalhotami. Přinášejí větší pohodlí a zaslouží si pozornost. Dříve ostatně muži v ničem jiném spát nechodili a všichni to brali jako samozřejmost.

Dětské noční prádlo zase zdobí různé motivy, které nejsou jen pro parádu, ale usnadňují také odchod na lůžko. S oblíbenou postavičkou, autíčkem či mašinkou na pyžamku nebo košilce se usíná mnohem lépe. 

:.Pohled na muže v noční košili je pouze otázkou zvyku. Neckermann, 499 Kč

:.Také dětské noční prádlo si zaslouží nejkvalitnější materiál. Sigikid, od 499 Kč :.Pánské žerzejové pyžamo má pohodlné kalhoty s plochým pasem na gumu. Tchibo, 350 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Do postele pohodlně a se šarmem

Pyžama a noční košile jsou klasickým dárkem, kterým se nedá nic zkazit, vylepšit ale rozhodně ano. Je však třeba trochu zapřemýšlet a onu všední, prozaickou...

Pohodlné domácí oblečení může i slušet

Chodíte se do svého bytu jenom vyspat? Pak žádné domácí oblečení vlastně nepotřebujete, možná jen župan přes noční košili nebo pyžamo. Pro ostatní...

Výběr článků

Načítám