Hlavní obsah

Stočesová s Čvančarovou propagují zdravé hubnutí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kateřina Stočesová s Jitkou Čvančarovou mají jasno - hubené postavy jsou sexy. Sice je to jasně patrné již na jejich tělesné konstituci, ale teď s tím jasně vyšly navenek. Na křtu knihy Tlustá kniha (nejen) o hubnutí se přišly společně s několika odborníky na zdravou výživu pochlubit svými útlými pasy.

Článek

Čeští odborníci na zdravý životní styl dali hlavy dohromady, a tak vznikla kniha, kterou podpořila i někdejší Miss ČR Stočesová. Takže pokud držíte neustále všemožné diety, mučíte se v posilovně, ale kilogramy přesto ne a ne jít dolů, možná nyní najdete pomoc v nové publikaci.

Nový průvodce hubnutím a zdravým životním stylem od českých odborníků (Iva Málková, Václava Kunová, David Huf, Monika Divišová, Pavlína Zdeňková Kroužková) nabízí chutný a inspirativní jídelníček a cvičební program na celý měsíc pro ženy a muže všech věkových i váhových kategoriích. Důležitou součástí knihy je část věnovaná psychologii hubnutí.

Podle autorek se nemusíte trápit počítáním přijatých a vydaných kilojoulů. Vyberete si prostě cíl, kterého chcete dosáhnout, a odpovídající kategorii receptů a cvičení.

A proč má kniha o hubnutí v názvu slovo tlustá? Protože má celkem 416 stránek. "Hubnutí chce čas, stejně tak jako přečtení této knihy," vtipkovaly kmotry knihy Čvančarová se Stočesovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám