Hlavní obsah

OBRAZEM: Je čas udělat inventuru v šatníku a zbavit se nepotřebných věcí

Právo, Jana Tomsová

Když je o víkendu mizerné počasí, nastává příhodný okamžik pro generální úklid ve skříních a důkladnou revizi všeho, co obsahují. Klid, pohoda a chuť se převlékat před zrcadlem jsou pro tuto činnost nezbytné.

Článek

Zůstat v šatníku by mělo jen to, co opravdu nosíme a v čem se cítíme dobře. Když se něco málo chytře dokoupí, bude zase na delší dobu vystaráno. Vedle zajímavého nového přírůstku se ztratí i to, že oblíbené kalhoty či sukně už něco pamatují. Nabízíme několik typů.

:.Propracovaný krátký bavlněný blejzr najde široké využití teď i v letním období. Pletený svetřík s řídkým vzorem je určen k nošení přes top, tričko, halenku i šaty. Zaslouží se tedy o mnoho proměn. Bonprix

:.Nový střih svetříku s netopýřími rukávy vnese do šatníku spoustu možností modernizace, Neckermann-vlevo. Kvalitní fleecová mikina se uplatní při sportu, odpočinku i jako doplněk ležérního městského oblečení, USA PRO-vpravo.

Slušivé jsou krátké propínací svetříky a různě řešené kabátky. Barvu promyšleně zvolíme tak, aby se hodily jako doplněk k více oděvům. Zkrácená délka rukávů působí mladistvě. Osvěžení přinesou trička a bundy se svítivě barevnými detaily. Potisky se objevují na netradičních místech, třeba na boku, rukávu nebo kolem výstřihu.

:.Osvědčený střih 2 v 1 v nové podobě hýří nápaditostí střihu i zdobení. Denny Rose, 2700 Kč

:.Příjemný vzruch do oblečení vnášejí zářivě žluté potisky. Výměna jednobarevných kalhot za kostkované také není k zahození. OP Prostějov, vínové triko 305 Kč, denimová sukně 495, mikina 795, kalhoty 1660 Kč

Díru do světa se chystají udělat kostkované kalhoty cigaretového střihu. Džíny zdobí malé lesklé výšivky na zadních kapsách. Košilová halenka získá módní švih s vázankou ze stejného materiálu. V neformálním oblečení patří důležité místo rozpínacím mikinám, nejlépe s kapucou, a teplým vestám s lesklou povrchovou úpravou.

Celkové sladění dělá zázraky

Při zevrubné inventuře v garderobě možná přijdeme také na nové barevné kombinace oděvů. Samy o sobě třeba nebudou stát nic, takže peníze investujeme do bot, kabelky a pásku, které všechno dokonale doladí. O slovo se hlásí jemné přírodní materiály v měkkém a nepříliš zdobeném zpracování - přesně v duchu hesla, že v jednoduchosti je krása.

:.Dokulata tvarované přednice prošívané vesty působí velmi žensky. Model se dobře uplatní i k teplé sukni.Denny Rose, vesta 2450 Kč, svetr s kapucí 2900 Kč

:.Džínový park volá po omlazení v podobě kalhot s jednoduchou lesklou výšivkou, Quelle-vlevo. Svisle položený tenisový proužek zeštíhluje, Neckermann-vpravo.

:.Výrazné potisky na trikách se nyní stěhují na méně obvyklá místa, například do boku. H & D.

Reklama

Související články

Móda pro zimní dovolenou hýří barvami

Vybavit se na zimní dovolenou, ať už na horách nebo kdekoli jinde, není žádná legrace. Hlavně pokud jde o finance. Naštěstí se ale móda v této kategorii nemění...

Výběr článků

Načítám