Hlavní obsah

Korzety krásně tvarují postavu, věří jim i Lucie Bílá

Mnoho žen má problémy s výběrem spodního prádla. Je těžké najít kousek, který vytvaruje tělo, ale zároveň vypadá hezky. Lucie Bílá vsadila na korzety, ze své sbírky by prý mohla uspořádat výstavu. Nechte se jí inspirovat.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (42) měla doposud na muže smůlu, přesto nezoufá a věří, že se ten pravý ještě objeví. Neponechává však nic náhodě a ví, na co muže nejlépe ulovit. Zkrátila svoje černé dlouhé vlasy na mikádo a poohlíží se po novém spodním prádle.

:.S pokleslými ňadry už nebudete mít problém.foto: Victoria ´s Secret

:.Bílá barva se hodí pod světlé oblečení.foto: Kris

"Na spodním prádle opravdu ulítávám. Zejména na korzetech. Mám svou oblíbenou firmu, u které pořád nakupuji, a ta mě nikdy nezklame. Vždy, když jim přijde nové zboží, jdu to okamžitě omrknout a minimálně jeden kousek si vyberu. Už bych pomalu mohla dělat výstavu," prozrazuje a hned se pochlubí novým korzetem.

Lucie Bílá miluje černou

Přestože si zpěvačka - vlastním jménem Hana Zaňáková - zvolila na začátku kariéry jako svůj pseudonym příjmení Bílá, nosí prý nejraději černou. "To je moje barva. Díky Carmen teď na jevišti oblékám hlavně červenou, ale jinak chodím převážně v černé. To už jiné nebude. Prostě to ke mně patří," svěřila se s úsměvem hvězda, jež se do role Carmen, kterou hraje téměř denně v Hudebním divadle Karlín, maximálně zamilovala. "Ona je dračice, stejně jako já. Máme toho hodně společného," tvrdí Lucie. Že by korzety oblékala už proslulá španělské kráska a milovnice?

:.Korzet krásně vytvaruje postavu.foto: Lormar

:.Tento kousek můžete vzít pod šaty bez ramínek.foto: www.cadolle.com

Reklama

Související témata:

Související články

Francouzští milovníci sází na upnuté boxerky

Francouzští milovníci sázejí na dlouhé svádění a výborně padnoucí oblečení u dlouhé večeře, ale i když svůj šat později v ložnici odkládají, opět chtějí dámu...

Výběr článků

Načítám