Hlavní obsah

OBRAZEM: Co si obléknout na poslední letošní party

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestr trávený v nejužším kruhu rodiny nebo někde na náměstí nás asi těžko donutí myslet kromě jídla a pití také na oblečení. V ostatních případech je to ovšem výzva pro rozličné úlety, jiné samozřejmě ve společnosti přátel, na diskotéce nebo v nóbl podniku.

Článek

Veselit se na povel pochopitelně dost dobře nejde. Nicméně když je člověk spokojen se svým vzhledem, a ke všemu ho ještě ocení někdo jiný, úplně bez nálady snad do nového roku vstoupit nemůže. Prostředků, jak to celkem bezbolestně dokázat, je dost.

:.Deny Rose, top 2150 Kč :.Neckermann, tričko 649 Kč, legíny 399 Kč, kotníčkové boty 999 Kč

Přednost mají živé barvy kombinované s klidnějšími. Černá sice není vyloučena, ale od spojování se smutkem by ji měly oprostit vtipné a výrazné potisky, zdobení flitry i odvážný střih.

:.Denny Rose, 2250 Kč

:.Michaela Bakotová, náhrdelník 1050 Kč

Požadavek lesku je pravděpodobně vyvolán touhou po zářivější budoucnosti. Tak se nablýskejme od hlavy k patě.

:.OP Prostějov, 1980 Kč

:.Bandolera, 960

:.Jablonex, barevný náhrdelník 952 Kč

Určitě obstojí dlouhé svetry, halenky a tuniky s legínami. Pozornost upoutají barevné i nápadně vzorované punčochy. Kromě bižuterie se dají na zdobení použít peříčka a textilní nebo umělé květiny.

:.Neckermann, tunika 349 Kč, kozačky 1349 Kč

:.Denny Rose, 2900 Kč

:.Bonprix, minišaty 599 Kč

Zapomeňme na dlouhé úvahy o vhodnosti toho či onoho pro určitý věk. V poslední době se často na silvestrovskou party vyhlašuje nějaké téma. Není důvod, proč se tomuto příspěvku k zábavě vyhýbat z obavy, že se zesměšníme. Je přece silvestr, ne?

Reklama

Související témata:

Související články

Módní doplňky dodají i fádnímu outfitu šmrnc

Nápadné barevné doplňky budou kralovat módním trendům na nadcházející zimní sezónu. Tlumené barvy, mezi nimiž vedou šedá, černá, béžová, odstíny bílé, karamel,...

Módní výstřelky a trendy do tělocvičny

Rozhodnutí brát cvičení vážně, a ne o něm pořád jen mluvit, je zapotřebí odměnit. Nikoli ovšem posledním dortíčkem na rozloučenou se špatnou životosprávou,...

Výběr článků

Načítám