Hlavní obsah

Stud i nedostatek času vyřeší prádlo, které spadne na tlesknutí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DAMAŠEK

Syřané si zřejmě na striptýz s pomalým a napínavým svlékáním svršků příliš nepotrpí. Ve velkém totiž pro své manželky nakupují prádlo, které spadne při jediném zatleskání. V obchodě, kam pro ně chodí, se však dají koupit i další vychytávky.

Foto: LUNA, Novinky

Kdyby měla na sobě speciální prádlo ze Sýrie, stačilo by jen zatleskat a...

Článek

Dají se tu koupit i hudební podprsenky nebo třeba kalhotky, které padají na povel. U zákazníků jsou prý hitem hudební kalhotky, které hrají krátké roztomilé melodie - hudbu vydávají malé elektronické přístrojky schované v podšívce.

Obchod s opravdu vynalézavým spodním prádlem by nejspíš v konzervativní muslimské Sýrii hledal málokdo, navíc přímo v srdci hlavního města.

Majitel obchodu jménem Mahmout hrdě ukazuje i kalhotky s blikajícími světélky, kalhotky, které svítí ve tmě, nebo třeba soupravičku, která vypadá, jako by si žena rukama zakrývala rozkrok a prsa. Trochu dražší jsou kalhotky a podprsenky na dálkové ovládání, třeba takové, které se rozepínají na tlesknutí rukou.

Všechno zmíněné prádlo je přitom vyrobené v Sýrii a vlastně se jedná o moderní pohled na starou tradici: družičky a příbuzné mají nastávající nevěstě dát před svatbou výbavu zajímavého spodního prádla, aby zaručily úspěšnost líbánek. Mahmout ale reportérům BBC řekl, že do jeho obchodu chodívají i třicátnice, zcela jasně vdané už delší dobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám