Hlavní obsah

Telefonní seznam, který si můžete obléct na ples

Novinky, bav

Luxusní večerní šaty z telefonního seznamu navrhla americká studentka umění Kelly Anne Murray. Z bílé části zlatých stránek vytvořila šaty jako nikdo před ní. Použila pouze část pro Indianapolis.

Foto: Profimedia.cz

Šaty z telefonního seznamu

Článek

Kelly vytvořila z naskládaných listů objemnou sukni. Na nabíraném ramínku můžete velice přehledně vyhledávat čísla lidí, které byste chtěli kontaktovat. Možná je to konečně řešení pro milý a uživatelsky příjemný telefonní seznam.

Milý telefonní seznam

Kde máte slečno Kropáčkovi? Kropáčkovi na Praze čtyři nebo na Praze pět? Na Praze pět. V tom případě levá lopatka. Rozhodně milejší, než když se snažíte najít lékaře pod L, potom pod D jako doktor, P jako poliklinika a nakonec zjistíte, že je pod Z jako zdravotnictví.

Česká pošta by konečně našla cestu k zákazníkům, zkrátila by se doba čekání na budku na poště a hledání v telefonním seznamu.

Jednu nevýhodu ale pokrokové šaty mají, jejich majitelka by se v nich neměla příliš pohybovat venku. Studený větřík nebo déšť by totiž ze svůdného telefonního seznamu mohly vytvořit... Víte jak to dopadne, když noviny zmoknou.

Reklama

Související témata:

Související články

Češi jsou čtvrtý nejpromiskuitnější národ

Mezi zeměmi OECD s více než deseti milióny obyvatel patří k nejpromiskuitnějším zemím Velká Británie. Ženy národů této země jsou také nejsvolnější k náhodnému...

Výběr článků

Načítám