Hlavní obsah

S šaty od Victorie nebudete mít problémy ani na oné místnosti

Módní ikona Victoria Beckhamová, která v nedávné době představila již svou druhou kolekci luxusního dámského oblečení, prý chystá malou módní revoluci. Chce navrhovat šaty, které budou maximálně praktické a se kterými si jejich majitelka dojde jednoduše na toaletu, aniž by se z nich musela dvě hodiny svlékat.

Foto: Profimedia.cz

Victoria zkouší všechny navržené modely osobně, aby odstranila chyby.

Článek

"Vím, jak mají vypadat nádherné a zároveň pohodlné a dobře padnoucí šaty, ve kterých žena neprožívá horor, když se jí chce na toaletu," uvedla Victoria.

Dříve, než jdou její šaty do prodeje, Beckhamová osobně všechny zkouší a nosí, aby vychytala jejich případné chyby, jako jsou třeba špatně padnoucí korzet nebo nekvalitní zipy.

Victoria ví, jak vytvořit praktické šaty

"Za ta léta v showbyznysu jsem měla na sobě tisíce šatů, takže přesně vím, co od nich požaduji. V každém případě musí mít kvalitní dvoucestný zip tak, aby se daly přetahovat přes hlavu, stejně jako do nich vstupovat," uvedla bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls, zvaná Posh Spice.

Pokud jsou šaty kvalitně ušité, pak podle Victorie není problém chodit i během galavečerů bez problému na toaletu.

Reklama

Související články

Péče o partnera prodlužuje život

Američtí vědci odhalili princip vlivu partnerského vztahu na dlouhověkost. Podařilo se jim totiž prokázat, že lidé žijící v partnerském vztahu se dožívají...

Výběr článků

Načítám