Hlavní obsah

Ukliďte si svůj šatník a pomozte tak potřebným lidem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pročistit jednou za čas svůj šatník od věcí, které již dávno nenosíme a nosit nebudeme, to prospěje každé ženě. Pokud tak navíc učiníme s vědomím, že tím pomůžeme potřebným lidem, určitě se věcí budeme zbavovat s lehčím srdcem.

Foto: Profimedia.cz

Občasné odlehčení šatníku prospěje každé ženě.

Článek

Ve dnech 15. až 17. prosince bude v obchodně-sportovním centru Brumlovka probíhat humanitární sbírka oděvů s názvem „Pošli to dál". Šatstvo bude věnováno organizaci Český červený kříž.  

„Chceme pomoci jak těm, kdo se ocitli v obtížné životní situaci, tak i všem ostatním, kteří by rádi ulehčili svému šatníku a především prospěšně zužitkovali své již nepotřebné oblečení,“ říká Juraj Szikhart, Trade marketing manager společnosti Indesit, která sbírku pořádá.

V budově obchodně-sportovního centra  Brumlovka ve Vyskočilově ulici v Praze 4 bude od pondělí 15. do středy 17. prosince, vždy od 11 do 16 hodin, stát sběrné stanoviště s boxy na oblečení.

Na označeném místě mohou zaměstnanci z okolních budov i široká veřejnost věnovat své nepotřebné oděvy, které budou určeny klientům ošacovacích středisek Českého červeného kříže.

„Vánoce bohužel nejsou pro všechny z nás svátky klidu a pohody. Proto jsme rádi za jakoukoli další pomoc lidem, pro které není snadné ve své životní situaci klid a pohodu nalézt. Děkujeme všem, kteří se rozhodnou vykonat dobrý skutek a pomohou tak Českému červenému kříži pomáhat druhým,“ řekla vedoucí úseku odborných činností Úřadu Českého červeného kříže, Mgr. Miroslava Jirůtková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám