Hlavní obsah

V Japonsku vymysleli spravedlivou podprsenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradičním spodním prádlem mohou teď na japonské muže zapůsobit jejich ženské protějšky. Speciálně pro ně totiž vymysleli návrháři něco na způsob spravedlivé podprsenky. Prádlo kupodivu nemá pomoci Japonkám partnery soudit, ale informovat.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Japonska prezentuje extravagantní spodní prádlo.

Článek

Zvláštní podprsenka nese originální název "Jury System Bra" a je součástí japonské kampaně značky Triumph. Poprvé ji veřejnost mohla spatřit 5. listopadu v Tokiu.

Podprsenka je zlatá a tvarovaná do podoby vah. Ty si návrháři "půjčili" od mystické postavy bohyně Spravedlnosti, která na nich podle pověsti poslepu přeměřuje tíhu zlých skutků. Spravedlnost je často také zpodobňována s mečem, který rovněž nechyběl ani spoře oděným hosteskám při přehlídce.

:.Hosteskám nechyběl ani meč spravedlnosti.foto: Profimedia

Podprsenka nemá být podle návrhářů jen extravagantní kus spodního prádla, ale má taky své hlubší poselství. Spravedlnost je odvěkým symbolem soudnictví a nová podprsenka má zvednout povědomí o novém soudním systému, který má v Japonsku začít platit od května příštího roku. V porotě nově zasednou i běžní občané. Váhy, jejichž tvar má podprsenka, mají symbolizovat nestranný a férový úsudek.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak je důležité nosit správnou podprsenku

Lékaři mají za to, že kdyby nemocnice nabízely ženám poradenskou službu při volbě správné podprsenky, tisíce žen ročně by se mohly vyhnout zbytečným...

Britka našla v podprsence spícího netopýra

Jistá Britka našla během své pracovní směny ve své podprsence spícího netopýra. Devatenáctiletá Abbie Hawkinsová na sobě měla podprsenku již pět hodin, když...

Výběr článků

Načítám