Hlavní obsah

Bond girl: Milostné scény s Danielem Craigem byly fantastické

LONDÝN

Krásná Gemma Artertonová (22) novinářům přiznala, že natáčení milostných scén s Danielem Craigem (40) bylo "fantastické". Ale také občas o nervy. Jedna ze dvou filmových partnerek nového Jamese Bonda také dodala, že oba měli potíže s natáčením jedné zvláště žhavé milostné scény v Quantum of Solace, protože se znovu a znovu začínali nekontrolovaně smát.

Foto: Anthony Harvey , Reuters

Herečka Gemma Artertonová

Článek

"Bylo to dost o nervy," řekla slečna Artertonová reportérům listu Metro při královské premiéře filmu na Leicester Square ve středu Londýna. "Pořád jsem se jen smála a vůbec jsem se nemohla soustředit. Daniel mne uklidnil, ale řekla bych, že se také trochu pochechtával. Bylo to fantastické a byla to legrace."

Gemma si na premiéru vzala podivné fialové šaty of Balmaina s vlečkou a třpytivé sandály na neuvěřitelně vysokých podpatcích. Její kolegyně, Olga Kurylenková (28), která ve filmu hraje rusko-bolivijskou špiónku, si vybrala poněkud elegantnější dlouhé rudé šaty od Valentina.

Craig se přiznal, že podle jeho názoru je Bond mnohem komičtější postava, než si většina lidí myslí.

:.Daniel Craig jako drsňák James Bond Foto: www.007.com

Pro Daniela Craiga by byla ideální Bond girl jeho přítelkyně

"Podle mého je strašně legrační. Pořád se dostává do velmi směšných situací," řekl nový Bond. Když se ho ptali na jeho představu o ideální přítelkyni pro Bonda, řekl: "No nevím, nejspíš ta, která je do mne momentálně zavěšená," a pokynul směrem ke své přítelkyni Satsuki Mitchellové.

Mathieu Amalric (43), který hrál hlavního zloducha Dominika Greena, vyvracel zvěsti, že je při natáčení pronásledovala smůla. Drby o autonehodách a zraněních označil za přehnané.

"Neměli jsme tolik nehod a je to ostatně v duchu bondovek. Navíc všechny kaskadérské kousky byly natočeny v reálu, takže jsou trochu nebezpečné," dodal Amalric.

Zbývá jen dodat, že úroveň přímo královskou dodala premiéře přítomnost princů Williama a Harryho.

Reklama

Související články

Bond: více akce, střelby i exotiky

Přes 200 tisíc slepých nábojů bylo třeba pořídit pro dvaadvacáté, údajně nejdrsnější dobrodružství agenta 007 Jamese Bonda nazvané Quantum of Solace, které...

Na premiéru nového Bonda dorazili i princové

Novotou nablýskaný James Bond dorazil k prvním divákům. Ve středu večer proběhla v kině Odeon na londýnském Leicester Square slavnostní premiéra filmu Quantum...

Výběr článků

Načítám