Hlavní obsah

Veletrhy zaměřené na wellness a design lákají do Letňan

PRAHA

Od 11.-14. září hostí výstavní areál PVA Letňany v Praze tradiční veletrhy zaměřené především na ženy, relaxaci a design - Wellness Balnea a Tendence.

Článek

Chystáte-li se vyměnit interiér bytu či jen jej chcete doplnit o elegantní nábytek či doplňky podle nejnovějších trendů, pak právě pro vás je určen veletrh Tendence.

Nově budete moci shlédnout nejen klasické vybavení bytu, ale také nábytek či doplňky s designovými prvky.  

Požadavky a náročnost klientů vzrůstá, na což samozřejmě reagují tuzemské i zahraniční společnosti. Velkou část veletrhu utvoří rozsáhlá přehlídka domovních svítidel doplněná soutěží INLIGHT – „O nejlepší účelové svítidlo“. Sami návštěvníci pak budou moci soutěžit například o luxusní sedací soupravu.

Během celého veletrhu je připraven doprovodný program a velkolepé občerstvení. Navíc pro malé děti je připraven dětský koutek. Více se dozvíte na www.tendence.eu

Pro milovníky zdravého životního stylu je určen veletrh Wellness Balnea

Lidé aktivně hledají způsob, jak využít volného času a možností, které se jim nabízejí. Veletrh Wellness Balnea je určen těm, kteří sami chtějí odpočívat ale zároveň i těm, kteří chtějí wellness zprostředkovat ostatním.

„Na veletrhu najdete inspiraci, jak uspořádat své studio, lázně nebo fitness, aby v něm návštěvníkům bylo opravdu příjemně. Zároveň se zorientujete v aktuálních trendech a poradí vám zástupci renomovaných značek,“ vysvětluje pan Tomáš Chmel ze společnosti Terinvest.

Soutěž o 3 kosmetické balíčky kosmetiky manufaktura

Soutěž byla ukončena:

Kosmetické balíčky získaly:

  • Táňa Plojharová, koželužská 236, 537 01 Chrudim
  • Pavla Havlová, Urxova 213 , 500 06 Hradec Králové 6
  • Ludmila Vodičková, Pod Sukove 509, Kutná Hora

K vidění budou prezentace firem s rozsáhlou nabídkou vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (vyhřívárny, sauny, páry), masáže, kosmetické služby a vybavení fitness a wellness center. Více se dozvíte na www.ibalnea.cz .

Reklama

Výběr článků

Načítám