Hlavní obsah

OBRAZEM: Madonniny kostýmy budou vystaveny v Londýně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Extravagantní kostýmy, které během své kariéry při vystoupeních a ve videoklipech nosila americká zpěvačka Madonna, budou příští rok k vidění na výstavě v Londýně. Informuje o tom agentura AP.

Článek

Společnost Marquee Capital, která se specializuje na memorabilie slavných osobností, oznámila, že vystaví na 300 kousků oblečení, které padesátiletá popová diva nosila na pódiu i ve filmech.

:. "Inaugurační" róba z filmu Evita.

V kolekci jsou například svatební šaty z filmového muzikálu Evita, kožich z videoklipu k písni Music, černý korzet se špičatou podprsenkou, v němž se Madonna objevila v roce 1986 v klipu k písni Open Your Heart i růžové saténové šaty, známé z klipu Material Girl z roku 1985.

:. Náramky a prsteny z videoklipu Music z roku 2000, které navrhnul Versace.

Madonniny kostýmy budou vystaveny příští rok v areálu starého pivovaru Old Truman Brewery ve východním Londýně. Kurátor výstavy Ted Owen uvedl, že v kolekci jsou oděvy ze všech období kariéry zpěvačky, která je na výsluní světové popmusic už čtvrt století.

:. Černý korzet se zlatými třásněmi z videoklipu Open Your Heart patří k nejpřitažlivějším exponátům výstavy.

:. Proslulý klobouk z videoklipu Music z roku 2000.

Madonna v sobotu ve velšském Cardiffu zahájila své letošní světové turné Sticky and Sweet. Do Česka tentokrát nezavítá, nejblíže českému publiku bude v Německu, kde má v plánu tři koncerty, a ve Vídni.

:. Další z nesčetných Madonniných kostýmů.

Všechna fota: Marquee Capital

Reklama

Související články

Madonna po sedmi letech opustila manžela

Madonna se rozhodla po více než sedmi letech manželství opustit svého chotě Guye Ritchieho. Popová královna dosud bulvární články o problémech svého vztahu...

Madonně je padesát

Přestože nepatří k oslnivým zpěvačkám, nahrává většinou průměrné desky a jako herečka je vysloveně špatná, patří Madonna k největším celebritám planety. Právě...

Výběr článků

Načítám