Hlavní obsah

Nenechte se zmást kosmetickými výrobci - elixír mládí neexistuje

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je neuvěřitelné, že kosmetický průmysl může přinášet ještě něco nového. Laboratoře však pracují stále na plné obrátky a spotřebitel leckdy neví, po čem dřív sáhnout. Výrobců kosmetiky je mnoho, každý vychvaluje své zboží, reklama dokáže slabší povahy zmanipulovat, a tak si mnozí budují doma malou parfumerii, což je dost drahý špás. Proto je rozumné si pro nákup novinek stanovit určitou strategii.

Foto: Dermacol, Právo

Hydratační krémové rtěnky Rouge Appeal stimulují tvorbu kolagenu a podporují tak efekt našpulených rtů. Vyplňují rovněž jemné vrásky a vytvářejí dokonalou konturu rtů. Dermacol, 139 Kč

Článek

Občas neuškodí si připomenout, že elixír mládí neexistuje, a než se pustíme do dalšího pokusu jej najít, spotřebovat načaté přípravky.

Při sledování reklamy je třeba si uvědomit, že zázračný krém proti vráskám předvádí hodně mladá dáma, a ještě jí k dokonalosti pomáhá vizážista i počítačová technika.

Jistější je nakupovat výrobky, ke kterým jsou vzorečky. Slibované účinky sice po několika málo aplikacích nepoznáme, ale ukáže se, zda je bude pokožka snášet.

:. Krém pro omlazení pleti Diamond Cellular skutečně obsahuje kromě jiných látek také diamantový prach. Oriflame, 799 Kč Dámská vůně Jasmin Noir je něžně snivá i smyslně uhrančivá, stejně jako žena, které je určena. Bvlgari, 30 ml 1729 Kčfoto: Právo/Oriflame, Bvlgari

Zkouška z testeru

Nákup nové vůně vyžaduje čas. Zkouška z testeru by měla proběhnout tak, že si trošku nastříkneme na vnitřní stranu zápěstí a minimálně na půl hodiny prodejnu opustíme. Teprve potom získáme přesvědčení, jestli jsme volili dobře.

Rovněž při nákupu kosmetiky se vyplatí sledovat akční ceny, přinášející nemalou úsporu peněz.

Všechny kosmetické přípravky mají svou záruční lhůtu, která by neměla uniknout pozornosti. Získat za málo peněz hodně pupínků není příliš dobrý obchod.

Reklama

Související články

Nákupní horečka pozdního léta

Blíží se poprázdninový návrat do běžných kolejí. Bude příjemné ho trošku vzpružit kouskem nové parády. Letní výprodeje lákají ze všech stran, tak proč jich...

Výběr článků

Načítám