Hlavní obsah

VIDEO: Přehlídka luxusního prádla v podání nejkrásnějších Češek

– PRAHA
Novinky, das

Luxusní spodní prádlo a extravagantní show i tak by se dala charakterizovat módní přehlídka v pražském hotelu Hilton - Top Secret. Sexy modely inspirované evolucí aneb vývojem lidstva předvedly naše nejkrásnější ženy v čele s Petrou Faltýnovou, Paulínou Němcovou, Mahulenou Bočanovou či Kateřinou Sokolovou.

Foto: ČTK

Roli modelky si zde vyzkoušela i herečka a moderátorka Mahulena Bočanová

Článek

"Každý ročník přehlídky Top Secret je jiný, tudíž ani modelky nikdy dopředu neví, co konkrétně je čeká. Vždy je to obrovská show, čímž se odlišuje od běžných akcí," řekla účastnice všech ročníků Diana Kobzanová.

Přehlídka Top Secret: luxus, krása, extravagance

O tom, že se jednalo opravdu o prestižní záležitost a na molo se nedostal každý, svědčí hned několik kol tzv. castingů, které musely podstoupit téměř všechny vybrané modelky. Vždyť předvádět luxusní prádlo od takových značek jako je Victoria´s Secret, Kenzo, Lisa Charmel, Nina Ricci, Valery či Galliano si nechce nechat ujít žádná z modelek.

:.Doslova zlatý a velmi svůdný anděl v podání modelky Petry Faltýnové. foto: ČTK

V letošním roce za celou show stál módní návrhář Petr Lankron, jenž obléká české i francouzské osobnosti. Jeho modely a doplňky dodaly celé show živočišnost a dramatičnost, z některých žen šel doslova strach. Asi největší úspěch sklidily jeho kožené korzety. V nich se dívky proměnily v neodolatelné kurtizány a vzápětí v nevinné lolity.

Jestli se něco organizátorům opravdu povedlo, tak neuvěřitelná pestrost modelů zároveň plná kontrastů. Proto si zde každý muž i žena našli to své.

:.Metropolitní Renata Langmannováfoto: ČTK

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Andělé s ďáblem v těle

Vánoční atmosféru měla navodit dech beroucí módní přehlídka od Victoria Secret v divadle Kodak v Hollywoodu, která neponechala v klidu snad žádného muže. Sexy...

OBRAZEM: Móda pro odvážné ženy

Modní návrhář Eymeric Francois představil v Paříži svou luxusní kolekci haute couture pro odvážné ženy na jaro a léto 2008. Nechte se svést.

Korzet má své háčky – a nejen doslova

Sexy postava žen spočívá mimo jiné ve správném poměru obvodu v pase k obvodu přes ňadra – obvykle se uvádí, že nejpřitažlivější je, když se k sobě tyto míry...

Výběr článků

Načítám