Hlavní obsah

Nejstylovější mužskou ikonou všech dob je Cary Grant

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

David Beckham už si trochu zvykl na to, že v různých anketách a žebřících posuzujících mužskou krásu a vytříbenost módního stylu zaujímá většinou přední příčku. Když se ale měly čtyři tisíce britských mužů rozhodnout, kdo je největší ikonou mužského stylu, pak skončil fotbalista až na druhém místě. Pozici krále zaujala hollywoodská legenda Cary Grant.

Foto: Profimedia.cz

Herec Cary Grant

Článek

Beckhamova vizáž moderního metrosexuála ale stačila jen na druhé místo v žebříčku, který sestavil výrobce kravat Peckham Rye.

Beckhamova vizáž moderního metrosexuála ale stačila jen na druhé místo v žebříčku, který sestavil výrobce kravat Peckham Rye.

„Cary Grant je právoplatný vítěz. Jeho vizáž byla inspirací jeho napodobitelů,“ uvedl kreativní ředitel společnosti Matt Start.

Cary Grant (1904-1986) získal svou image sarkastického a neodolatelného gentlemana pozici jednoho z nejobdivovanějších hollywoodských herců především první poloviny 20. století. K jeho nejznámějším filmům patří Nahá pravda, Příběh z Filadelfie a několik snímků Alfreda Hitchcocka - např. Chyťte zloděje a Šaráda, kde byla jeho hereckou partnerkou Audrey Hepburnová.

Největší ikony mužského stylu všech dob
1. Cary Grant11. Samuel L Jackson
2. David Beckham12. Daniel Craig
3. Johny Depp13. Mark Ronson
4. Steve McQueen14. Will Smith
5. Sean Connery15. Al Pacino
6. Brad Pitt16. Dean Martin
7. James Dean17. Orlando Bloom
8. Frank Sinatra18. George Clooney
9. Elvis Presley19. Jude Law
10. Justin Timberlake20. David Bowie

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám