Hlavní obsah

I domácí mazlíčci mohou žít v luxusu

– VICTORIA
Novinky, das

Považujete svého domácího zvířecího miláčka za člena rodiny? Pak se zajisté snažíte, aby se měl co nejlépe a žil si nad poměry ostatních zvířat. Tím samým se řídili i tvůrci nejmodernějšího domečku pro domácí zvířátka, ve kterém je nejen vnitřní osvětlení, klimatizace a topení, ale také webkamera, která vám umožní být se svým miláčkem non-stop.

Foto: Funky Pets International, Novinky

Luxusní domeček pro domácí mazlíčky

Článek

"Pečlivě jsme sledovali své miláčky a zaznamenávali jejich potřeby. Na základě těchto postřehů jsme začali tvořit domeček, ve kterém by se cítili, co možná nejpříjemněji," vysvětluje zástupce firmy Funky Pets International.

Luxusní domeček dokáže předně regulovat teplotu, což miláčky ochrání před případným nachlazením, ale také přehřátím. Úplnou samozřejmostí je pak vnitřní osvětlení. Tvar domku a použité barvy na stěnách navíc dokáží stimulovat představivost zvířátka.

Pro dokonalý přehled majitele je tento pelíšek vybavený i bezdrátovou webkamerou, která mu umožní sledovat svého mazlíčka i v době, kdy je mimo domov.

Bohužel výrobci zatím neuvádějí cenu tohoto "COOL" domečku. Nicméně, dá se předpokládat, že bude stejně tak extravagantní, jako dům samotný.

Reklama

Související témata:

Související články

Vynález umožní rozumět psům

Maďarští vědci jsou údajně jen krůček od vyřešení problému, jak rozumět štěkání psů. Počítačový program vyvinutý maďarskými vědci dokáže analyzovat štěkot psů....

Výběr článků

Načítám