Hlavní obsah

Jiřina Tauchmanová oslnila svou nejnovější kolekcí svatebních šatů

Minulý týden proběhl v Praze na Žofíně již pátý ročník Módní show Jiřiny Tauchmanové, která zde představila své kolekce na příští rok. Tradičně diváky nejvíce zaujala kolekce svatebních šatů a to především i díky šatům pro odvážné nevěsty.

Článek

Kolekci na příští rok dominovala černá barva s vínovou. Modely působily vzdušným dojmem s nádechem něžnosti a zamilovanosti. Pozoruhodná byla choreografie - modelky na molo doprovázeli společníci v podobě notebooků.

Velmi sexy večerní róba od Jiřiny Tauchmanovéfoto: Tomáš Vrzala

Saténová večerní róba s metalickými odleskyfoto: Tomáš Vrzala

Večer jako tradičně vyvrcholil přehlídkou nejnovější kolekce svatebních šatů. K vidění byla klasika v podobě krajkových modelů v bílých a růžových tónech, ale také velmi sexy šaty pro odvážné nevěsty, ušité z prvotřídního brokátu z dovozu. Nápaditý střih umožnil pomocí odepínacích dílů vytvořit z honosné róby velmi sexy model.

V exkluzivních a sexy šatech od Jiřiny Tauchmanové nová Česká miss Eliška Bučkováfoto: Tomáš Vrzala

Renata Langmannová ve svatebních šatech od Jiřiny Tauchmanovéfoto: Tomáš Vrzala

Svatební šaty od Jiřiny Tauchmanové foto: Tomáš Vrzala

Všechny modely byly doplněny bižuterií od společnosti Pearl Bohemica, kterou přímo k jednotlivým modelům navrhoval Jan Jaroš.

Jak je již zvykem, po přehlídce následovala dražba, a to nejen svatebních šatů, ale i luxusního notebooku a diamantového prstýnku. Výtěžek 146 000 korun putuje na Kliniku dětského a dorostového lékařství UK 1. LF a VFN v Praze, a to konkrétně na Metabolickou jednotku.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiřina Tauchmanová: Na mě nemá kdo šít

Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová (45) prý podle odborníka na lidskou duši musela v některém ze svých minulých životů přinejmenším bydlet v blízkosti...

OBRAZEM: Andělé s ďáblem v těle

Vánoční atmosféru měla navodit dech beroucí módní přehlídka od Victoria Secret v divadle Kodak v Hollywoodu, která neponechala v klidu snad žádného muže. Sexy...

Výběr článků

Načítám