Hlavní obsah

OBRAZEM: I oblečení do tělocvičny podléhá trendům

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jít si zacvičit do posilovny či tělocvičny dnes není pouze záležitostí shazování přebytečných kilogramů, ale také být oblečen stylově ve funkčním a přitom módním úboru.

Článek

Sportovní oblečení určené pro fitness by mělo být především z materiálů, které dokáží dýchat, a také velice rychle schnou. Žena by se v něm měla cítit příjemně a uvolněně.

Samozřejmě pro každý typ cvičení je určeno jiné oblečení, co mají ale společné jsou trendové barvy, a také nejrůznější doplňky.

Foto: Nike - Velice módní je Dance fitness a pro tento styl je určené speciální oblečení - Blůza, ušitá z materiálu Dri-FIT, který působí na omak jako bavlna. Tílko má slušivé vykrojené záda a kulatý výstřih vpředu. A každé ženě se určitě budou líbit doplňky jako lehká vnitřní podprsenka z Dri-FITu pro zpevnění či materiály s kovovými odlesky.

Foto: Nike - Speciální řada pro fitness dance vychází ze street trendů a obsahuje velice funkční oblečení s velmi módními prvky. Bunda s kovovým potiskem a tvarovaným pasem, kde přední prostřižené kapsy lichotí postavě. Kalhoty z nádherně lehkého popelínu mají polovolný střih a pohybují se při tanci spolu s tělem. Promyšlené detaily, jako je postranní chlopeň na zip a sponku, zachovávají čisté a štíhlé linie – žádný zbytečný objem.

Foto: USA PRO - Krásný tmavě šedý komplet z příjemného přilehavého materiálu, který dovoluje celému tělu dýchat i při tom nejnáročnějším cvičení.

Foto: USA PRO - Speciální kalhoty s rozšířenými nohavicemi jsou určeny především pro východní styly cvičení.

Foto: Nike - Dobře kryjící a zpevňující oblečení je přesně to, co žena potřebuje, když je při spinningu skloněná nad svým kolem. Speciální řada oblečení Nike pro spinning je nejen vysoce účelná, ale obsahuje i několik trendy prvků.

Foto: USA PRO - Aktuální kolekce USA PRO se nese v barvách černé, bílé a stříbrné v kontrastu s olivově zelenou, mlhavě modrou i svěží růžovou. Foto: Puma - Lila tunika vhodná pro fitness cvičení je nejen velice trendy, ale také dokáže uspokojit ty ženy, které dávají přednost volnějšímu oblečení.

Foto: Craft - Univerzální vysoce prodyšný nátělník se síťovanými zády je vhodný pro posilování, ale také pro různé druhy aerobiku.

Reklama

Související témata:

Související články

Bez cvičení a potu si nelze zdraví udržet

Má-li si člověk udržet kondici, musí aspoň pět dní v týdnu věnovat mírnější formě cvičení anebo si "dát do těla" nejmíň dvacetiminutovou vydatnou tělesnou...

Po porodu zpátky do formy

Už první den po porodu by žena měla začít cvičit. Třeba cviky, které posilují prsní svalstvo, což ví ale málokterá. A ne v každé porodnici na to dohlédnou.Prsa...

Výběr článků

Načítám