Hlavní obsah

Světelná módní show Noc a den Liběny Rochové

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V den Slunovratu proběhla v hudebním klubu Celnice efektní světelná módní show NOC A DEN Liběny Rochové. Na choreografii tanečníka Yemiho vystoupila v modelu noci i Lejla Abbasová.

Článek

Módní návrhářka Liběna Rochová vytvořila minikolekci na téma "Noc a den" při příležitosti oslav Slunovratu, kterou pořádala firma Semtex.

"Modely jsem se snažila udělat sexy, v černé a bílé barvě jako noc a den. Ke svítícím modelům měly modelky 14metrové prodlužovačky. Bílé modely tvořily písmena D, E, N. Ke všem byly speciálně ušité vysoké punčocháčové holínky nad kolena a celkový dojem šatům dodaly velké barevně svítící šperky,“ uvedla návrhářka Liběna Rochová.

Jako noční obloha s rozzářenou Mléčnou dráhou kolem krku zářila exotická Lejla Abbasová. Další modelka vystupující jako Noc měla pod průhlednými černými šaty množství drobných světýlek, která vytvářela dojem svítících minišatů.

Reklama

Související témata:

Související články

Fascinace světlem

Do Česka dorazila unikátní interaktivní výstava Fascinace světlem. Projekt je součástí širší akce "Fascination of Light - Light for Schools" (Fascinace světlem...

Výběr článků

Načítám