Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: spisovatelka Barbara Nesvadbová

Spisovatelka a novinářka Barbara Nesvadbová (32) byla považována vždy za kontroverzní autorku, jejíž první román Bestiář byl nedávno zfilmován. V posledních měsících je často spojována s módou a také s akcí Keep and Breast, která se věnuje problematice rakoviny prsu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Barbara Nesvadbová na on-line chatu

Článek

Barbara Nesvadbová je dcerou spisovatele Josefa Nesvadby. Do povědomí lidí se dostala díky svým povídkovým knihám Bestiář, Řízkaři a Život na nečisto. A posléze i díky svatbě a následným rozvodem s bývalým ministrem Karlem Březinou. Nyní žije sama se svou dcerou Bibianou.

Mateřství Nesvadbové velmi prospělo, změnila svou image a je čím dál častěji spojována s různými módními značkami, dokonce si i několikrát vyzkoušela roli modelky na přehlídkovém molu.

Jelikož se velmi zajímá o problematiku rakoviny prsu, rozhodla se podpořit charitativní projekt "Keep a breast", který je zaměřen především na prevenci rakoviny prsu a jehož finanční výtěžek bude věnován asociaci Mamodiagnostiků www.mamo.cz a neziskové organizaci Mammahelp www.mammahelp.cz . Bára věnovala svůj odlitek poprsí, který byl následně ozdoben multimediálním umělcem Vladimírem Franzem.

:. "Keep a breast" - spisovatelka Barbara Nesvadbová a její odlitek prsou ozdoben multimediálním umělcem Vladimírem Franzem.foto: Roxy

Reklama

Související témata:

Související články

ON-LINE CHAT: Jana Drexlerová z Mamma Help

Jana Drexlerová patří mezi ženy, které přišly na onemocnění rakoviny prsu včas a zdárně prošly léčbou. V současné době je ředitelkou Mamma Help center, která...

Výběr článků

Načítám