Hlavní obsah

OBRAZEM: Beáta Rajská představila svou kolekci pro rok 2008

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Přední módní návrhářka Beata Rajská představila 2. listopadu v Top Hotelu Praha svou novou módní kolekci na rok 2008, jenž pojmenovala Pro tebe. Je určena nejen na přehlídková mola, ale především ženám úspěšným, ať už v pracovním nebo soukromém životě, zkrátka ženám, které se rády pro někoho oblékají.

Článek

Inspiraci pro kolekci, jež nese název "Pro tebe", hledala tentokrát autorka v mezilidských vztazích. "Každá žena se obléká pro někoho. Ať už pro partnera, nebo proto, aby ji obdivovali kolegové, kamarádky či se za ní otáčeli muži na ulici. A pokud se v tom co nosí, cítí dobře, vyzařuje krásu a ženskost. Já jsem se snažila svými modely tuto ženskost zvýraznit a zároveň ukázat, že cítíme-li se v oblečení dobře, obdarováváme  svým pozitivním naladěním okolí. Každý model je tedy tak trochu dárkem "PRO TEBE", uvedla autorka kolekce Beata Rajská.

Kolekci předvedly nejen naše přední profesionální modelky jako Diana Kobzanová, Jana Doleželová, Michaela Salačová, Martina Dvořáková, Kateřina Smejkalová, Terezie Dobrovolná či Andrea Verešová, ale také byznysmenky Kamila Mortimer - generální ředitelka společnosti Bilboard outdoor, Janka Horečná - marketingová ředitelka společnosti Auto Exner pro divizi Audi a zároveň Miss Slovensko 2000 nebo Linda Rezešová, podnikatelka, producentka a také Miss Slovensko 1996.

:.Ležérní móda pro volný čas se nebrání ani teplákům.

:.V kolekci pro volný čas dominovala hnědá barva a béžová.

:.Elegantní kostýmy inspirované 50. a 60. léty, kterým vládly Grace Kelly a Jacqueline Kennedy.

:.Elegantním kostýmkům dominovala úzká nařasená sukně nad kolena.

:.Svůdné šaty i topy zdůrazňovaly "ženskost" a zároveň "elegantnost"

:.Inspirace "nedisciplinovaných" 60. let

:. Svůdné a přitom elegantní šaty nejen pro Lolitu.

:.Šaty určené pro jedinečnost okamžiku. Všechna fota: 2media.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám