Hlavní obsah

V módě jsou čokoládové vlasy a výrazné ofiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Současnými světovými trendy v ženských účesech jsou rovné vlasy, výrazné ofiny a barvy, které připomínají kulinářské pochoutky. Podle francouzského kadeřníka Philipa Tapperesta jsou současným světovým trendem především čokoládové barvy.

Článek

"Obecnými světovými trendy jsou rovné vlasy a výrazné ofiny, stále moderní jsou i mikáda. V kurzu jsou také krátké zadní partie, přes které padají delší prameny, a odstíny čokolády, karamelu a dalších pochoutek," uvedl Tapprest s tím, že výsledný účes závisí na konkrétní zákaznici a jejím typu.

Vlasové trendy jsou podle tohoto francouzského kadeřníka díky internetu a televizi stejné po celém světě, více než na módu se ale dbá na individuální typ a osobnost zákaznice. 

Američanky nejsou tak elegantní jako Češky

Češky jsou lehce konzervativní, díky tomu ale působí ženštěji než cizinky. "České ženy nosí často dlouhé vlasy, a uchovávají si tak ženskost, kterou Francouzky už ztrácejí. Dlouhé vlasy nosí hodně i Američanky, ty ale nepůsobí tak elegantně jako Češky," uvedl kadeřník, kterému připadají nejméně ženské Asiatky kvůli extravagantním účesům.

Francouzský kadeřník své umění předvádí po celém světě a má zkušenosti s úpravou vlasů filmových hvězd na festivalu v Cannes. Česal například francouzskou herečku Claudii Cardinalovou, zpěvačku ruskoanglického původu Amandu Learovou nebo slovenskou topmodelku Adrianu Sklenaříkovou Karembeuovou.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Skutečně neskutečné účesy

Pokud vám někdy nestačí jen krásný make-up či zajímavé šaty a máte dostatek odvahy a sebevědomí, můžete se více či méně inspirovat následujícími fotografiemi....

Trendy účesů na podzim a zimu 2007

Kadeřnický salón Toni&Guy oslavil své páté narozeniny party. Vrcholem narozeninového večírku, byla módní přehlídka, ve které šlo zejména o zajímavé vlasové...

Výběr článků

Načítám