Hlavní obsah

Mezi nejlépe oblékané celebrity patří Beyoncé či Beckham

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

K nejlépe oblékaným ženským celebritám světového showbyznysu letošního roku patří podle časopisu People Beyoncé Knowlesová, Jennifer Lopezová a Gwen Stefaniová. Mezi muži je pak vkus vlastní třeba Davidu Beckhamovi, Johnnymu Deppovi, Bradu Pittovi a Georgi Clooneymu.

Článek

Špatně si letos co do stylu nevedly ani Katie Holmesová, Penélope Cruzová, Jessica Bielová, Cameron Diazová, Drew Barrymoreová či Reese Witherspoonová. 

Mezi nejšmrncovnější páry se zařadili Brad Pitt a Angelina Jolieová, ale také Halle Berryová a Gabriel Aubry či Eva Longoriová a Tony Parker. 

Nejhorší je Janet Jacksonová

Ve zvláštní britské sekci bodovaly za svůj smělý a nečekaný styl Victoria Beckhamová, Kate Mossová, Emma Watsonová a Kate Middletonová. 

Naopak módních faux-pas, na něž by bylo lépe zapomenout, se letos podle People dopustily Sienna Millerová a Avril Lavigneová. Na červeném koberci se prý nejhůře vyjímaly kreace Janet Jacksonové a Kirsten Dunstové.

Reklama

Související články

Letní líčení podle hvězd

Přirozená krása podtržená jemným líčením patří především k slunným letním měsícům. Pro inspiraci jsme pro vás připravili tipy na líčení od takových hvězd,...

Výběr článků

Načítám