Hlavní obsah

Kam jezdí hollywoodské hvězdy na dovolenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké hvězdy uměleckého nebe si letos s dovolenou pospíšily. Na havajských plážích, v Mexiku, ale i podél evropských břehů si užívají už od konce jara. Některé vyrazily na delší dobu, jiné jen na pár dnů.

Článek

Nejsledovanější herecký pár Hollywoodu Tom Cruise a Katie Holmesová zamířil v polovině června do jihofrancouzského Saint Jean Cap Ferrat na svatbu rodinných přátel. Vidět byli, jak surfují a jak dovádějí s patnáctiměsíční dcerou Suri ve vlnách Středozemního moře. Na stejném místě o tři týdny později se při party na jachtě objevil neméně slavný herec Jack Nicholson.

Jen o pár kilometrů dál v Saint Tropez přistála o posledním červnovém víkendu jachta, na níž se obklopeni přáteli loučili se svobodou herečka Eva Longoriová a francouzský basketbalista Tony Parker, kteří se za mimořádného zájmu veřejnosti vzali týden nato v Paříži.

Na jiné jachtě v Saint Tropez se opalovali také zpěvačka Beyoncé Knowlesová a její partner, rapper Jay-Z, kteří se už před tím kochali krásami italského letoviska Portofino.

Na nedaleké Korsice pak začátek léta trávila představitelka Edie ze seriálu Zoufalé manželky Nicollette Sheridanová se snoubencem, zpěvákem Michaelem Boltonem.

Herečka Eva Mendesová slavila začátkem července na Capri 45 let tvorby italského návrháře Valentina, přesto si našla čas a v sytě růžových bikinách si vyrazila na pláž.

Herečtí manželé Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová si vybrali baleárskou Menorku, odkud se pak na jachtě vydali do španělské Valencie.

Ostrovy zřejmě celebrity přitahují

Na druhém konci světa, na havajském ostrově Kauai v Tichomoří téměř po dva týdny v červnu surfovali a na plážích si hráli s dětmi herci a přátelé Ben Affleck a Matt Damon. Často s nimi byly vidět i jejich manželky, herečka Jennifer Garnerová s devatenáctiměsíční dcerou Violet Affleckovou a Luciana Damonová s roční Isabellou a s osmiletou Alexií, kterou má z předchozího vztahu.

Ostrov Maui na Havaji se stal útočištěm miliardářky Paris Hiltonové, která se tam uchýlila krátce po propuštění z vězení, kde si do konce června odpykávala třítýdenní ztrátu svobody za porušování dopravních předpisů. V tisku se objevily její fotografie, jak se oddává slunci a mořskému příboji v tenkých bikinách a bílých slunečních brýlích.

Big Island, největší havajský ostrov, si k pozorování západů slunce vybrali filmový komik Jim Carrey s herečkou Jenny McCarthyovou. Na dovolenou se tam vypravili už začátkem června.

Fešák z televizního seriálu Pobřežní hlídka David Charvet a jeho partnerka, bývalá modelka a nyní moderátorka Brooke Burkeová s půlroční dcerkou Heaven Rain se za oddychem vypravili do nejjižnějšího cípu mexického poloostrova Baja California Cabo San Lucas. U mexických břehů v Puerto Vallarta pár dnů strávili také zpěvák Nick Lachey a hlasatelka stanice MTV a bývalá Miss Teen Spojených států Vanessa Minnillová.

Do mexického letoviska Punta Mita se už na přelomu května a června vydala i popová hvězda Britney Spearsová. Fotografové ji dostihli na pláži nedaleko hotelu Four Seasons, jak si užívá tropického podnebí v bílém malajském oděvu sarong s výrazným tyrkysovým vzorem.

Reklama

Související témata:

Související články

Hit letošního léta - dovolená v Saint Tropez

Stále častěji i čeští turisté vyrážejí na dovolenou do starodávného rybářského městečka Saint-Tropez. Přestože jsou tu nádherné pláže a neodolatelné moře,...

Výběr článků

Načítám