Hlavní obsah

Letní líčení podle hvězd

Novinky, das

Přirozená krása podtržená jemným líčením patří především k slunným letním měsícům. Pro inspiraci jsme pro vás připravili tipy na líčení od takových hvězd, jakými jsou herečky a modelky Pénélope Cruzová, Laetitia Castaová, Milla Jovovichová či Aishwarya Raiová.

Článek

Líčení podle Pénélope Cruzové

Španělsko - moře, korida, horká krev... žhavé slunce rozpaluje vše do běla a úlevu přináší jen vánek foukající od moře. Ženy jsou krásné a vášnivé, jejich opálená pokožka má zlatavý nádech a oči jsou v barvě té nejtmavší čokolády. Přesně taková je Penelope Cruz, jemná a silná, tichá a vášnivá...

Foto: Archív

Make up: Pro tmavší pleť je ideální podkladová báze True Match v odstínu N7 (pro zakrytí drobných vrásek pak make-up Visible Lift odstín 30).

Oči: Tmavé oči potřebují rozzářit a to dokonale zvládnou stíny Color Appeal Trio Star Secrets č.317.  Pro 5x větší objem řas Pénélope použila řasenku Volumissime x 5.

Rty: Pro lesklé rty s jemným třpytem použijte tekutou rtěnku Glam Shine Natural Glow č.405.

Tváře: Tváře projasněte tvářenkou Blush Délicieux č.05.

Líčení podle Laetitie Castaové

Foto: L´Oreal Paris

Co vás napadne při slově Francie? Paříž, Eiffelova věž, umění, bohémský život.... A když řekneme francouzské ženy? ..Elegance, styl, něžnost, ale i odhodlanost ...Přesně to v sobě spojuje francouzská modelka a herečka Laetitia Castaová.

Foto: Archív

Make up: Na pleť nejprve naneste make-up, Laetitii nejvíce padne make-up True Match odstín W3, který dokonale sjednotí barvu pleti (pokud chcete zakrýt drobné vrásky, použijte make-up Visible Lift odstín 16).

Oči: Pokud máte šedé či šedomodré oči jako Laetitia, použijte stíny Color Appeal Trio Star Secrets 316 - Laetitia Casta a řasy zdůrazněte řasenkou Telescopic, která řasy výrazně prodlouží a perfektně oddělí.

Rty: Na rty použijte hydratační rtěnku s vitamínem E Color Riche Star Secrets č.706, vytvořenou speciálně pro Laetitii.

Tváře: Lehký dotek tvářenky Blush Délicieux č.01

Líčení podle Milly Jovovichové

Foto: L´Oreal Paris

O slovanských ženách se říká, že jsou nejkrásnější na světě. Pravidelně získávají trofeje v soutěžích krásy a každá má své nezaměnitelné kouzlo. Jsou hrdé, elegantní a velmi osobité...Stejně jako Milla Jovovich.

Foto: Archív

Make up: Jako podklad použijte Infaillible č.140 pro dlouhotrvající efekt dokonalé pleti (pro vyhlazení jemných vrásek použijte make-up Visible Lift odstín 22).

Oči: Pokud máte zářivě modré oči, použijte stejné stíny jako Milla - Color Appeal Trio Star Secrets č.318  a výsledek podtrhněte řasenkou Cil Architecte Nuit Noire, která vytvoří efekt umělých řas v barvě temné noci.

 Rty: Pro dokonale hydratované a lesklé rty použijte lesk v rtěnce Glam Shine Cream č.304.

Tváře: Lícní kosti zdůrazněte tvářenkou Blush Délicieux  č.04.

 Aishwarya Raiová a její líčení

Foto: L´Oreal Paris

Indie, tajemná a neprozkoumaná, vyvolává představy mystiky a maharádžů, tygrů a slonů, Gándhího i někdejší koruny Britské říše. Je to země plná kontrastů, nekonečně rozmanitá a nabízí překvapivý rozsah barev, vůní, stylů, zvyků a jazyků. Indické ženy jsou záhadné a plné tajemství, jejich pleť má lákavě snědou barvu, a oči jsou hluboké a tmavé nebo dozelena. Stejně taková je Aishwarya Raiová, Miss India 2004, modelka a herečka a také tvář L´Oréal Paris.

Foto: Archív

Make up: Pro přirozený vzhled a dlouhotrvající účinek použijte Infaillible č.260 (pro zralou pleť pak make-up Visible Lift odstín 23).

Oči: Jestliže mají vaše oči barvu smaragdu, zdůrazněte je stíny Color Appeal Trio Star Secrets č.319  a hloubku pohledu dokreslete Volume Shocking Exact Brush, dvousložkovou řasenkou pro separaci a objem řas.

Rty: Plné a vyživené rty v krásných barvách získáte se rtěnkou Color Riche Star Secrets v odstínech vytvořených speciálně pro Aishwaryu č. 709 a č 415.

Tváře: Líčka rozzáříte tvářenkou Blush  Délicieux č.05.

Reklama

Související témata:

Související články

Oči - zrcadlo zdraví i krásy

Říká se, že v očích se odráží všechno, co cítíme: radost, bolest, lhostejnost, láska i nenávist. Oči jsou však nejen zrcadlem duše, ale také zdraví. Když...

Řasy dodají vašim očím výraz

I rafinovaný make-up ztrácí na kráse a dokonalosti bez nalíčených řas. A protože příroda je jak známo k ženám, co se týče řas, spíše skoupá, je zapotřebí...

Výběr článků

Načítám