Hlavní obsah

Buďte výjimečná na večírku i ve všední den

Novinky, DaS

V dnešní době, kdy nabídka obchodů je široká a ceny relativně nízké, se mnohým může zdát, že nechat si na sebe něco ušít, je zbytečným luxusem. Jak ale jinak předejít trapasům, kdy přijdete někam do společnosti a stejné oblečky mají na sobě ještě další ženy?

Článek

Většina žen touží být nejen krásná a dokonalá, ale také především výjimečná. A proto i když se zdá, že výběr v obchodech  je opravdu nepřeberný, výjimečnost není konfekcí nikdy zaručena. Modely různých značek jsou si vždy podle aktuální módní vlny velmi podobné a působí uniformně. Navíc materiály, z nichž jsou ušity se někdy mačkají, jindy jsou neprodyšné a už vůbec nepočítají s možnými disproporcemi vaší postavy. 

Jak se stát hvězdou nejen večírku ale i všedního dne nám poradila žena, která módě a luxusním látkám skutečně rozumí, odbornice na textilní materiály Hana Konečná: "Žena, která ví, co chce, by měla vědět, jak toho dosáhnout. Nechcete-li být pouze jednou z davu, ale být originální a přitom dokonalá, měla byste se zaměřit především na výběr vhodného materiálu a na skvěle padnoucí střih. Pokud máte představu o tom, co a v jaké barvě si chcete nechat ušít, je na místě nechat si poradit od odborníka, jaký materiál bude nejvhodnější."

"Dokážeme Vám poradit, který materiál je vhodný na večerní šaty, který na společenské kalhoty nebo třeba na kostýmek, v němž budete trávit celý den v kanceláři. Zjistíte, v čem se nezmačkáte, v čem nezpotíte, která látka svou splývavostí zalichotí vašim bokům ale také to, kterou barvu zvolit, abyste byla dokonale nadčasová, a která je právě nejvíce trendy," dodává Konečná.

I luxusní látky lze pořídit za příznivé ceny

V každém případě se vyplatí investovat do kvalitní látky, která vám poskytne nejen naprosté pohodlí a luxus, ale kterou si můžete vybrat ze široké škály módních barev a vzorů.

Možná máte pocit, že takové doplnění šatníku vás finančně naprosto zruinuje, k tomu však Hana Konečná s lehkým úsměvem říká: "Jestliže tvrdím, že pravá Dáma si na sebe nechává šít z luxusních látek, nemám tím na mysli, že Dámou může být jen žena velmi bohatá. I luxusní látky lze pořídit za relativně příznivou cenu a nemusíte si šaty nechat šít jen v nejdražším módním salonu. Pokud se trochu poptáte, pravděpodobně zjistíte, že i někde ve vašem okolí je velmi šikovná švadlena se skvělou invencí. Navíc rozhodně není nutné mít v šatníku pouze šaty ušité na míru, stačí několik skvěle padnoucích kousků a budete Dámou za všech okolností."

Reklama

Související témata:

Související články

Sofistikovaný business vzhled i bez obleku

Zejména mladí muži se v rostoucím počtu přesouvají od tradičních obleků k jejich moderním verzím, které nezůstávají pouze u základní tmavomodré či šedé...

Oblek na míru dodá glanc každému muži

Vypadat nejen dobře, ale především cítit se v obleku co nejlépe, je snem snad každého muže. Přestože je v dnešní době výběr značkových i neznačkových obleků...

Výběr článků

Načítám