Hlavní obsah

Tip na vánoční dárek pro muže, kteří mají styl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybrat ten správný dárek pro muže není vždy jednoduché. Máme pro vás jeden, který zajisté neurazí. Spíše naopak. Navíc pro ty z vás, jenž rádi soutěžíte, jsme připravili malou soutěž.

Článek

Lahodná chuť doplněná napínavým čtením

Super-prémiová skotská whisky Chivas Regal 12 potěší díky své podstatě, kterou vystihují slova luxus a neměnnost potěšení, které poskytuje svým příznivcům! Je ztělesněním extravagantního, okázalého bohatství smyslů, z něhož číší nablýskaný modernismus.

Náš tip na dárkový balíček doplňuje napínává kniha Michaela Grubera - Obratník noci.

Celým příběhem se prolíná pátrání po rituálním vrahovi, který vede daleko za hranice tohoto světa... Román Obratník noci se stává skutečným obratníkem, místem, kde se "obyčejná napínavá detektivka" mění ve výpověď o hlubinách lidské mysli, daleko přesahujících svět našich omezených smyslů...

Foto: Archív

Soutěž

Hrajte s námi o 3 balíčky whisky Chivas Regal 12 a knihu  Michaela Grubera - Obratník noci.

Soutěžní otázka:

Kolik podrubrik má letošní sekce Vánoce na serveru Novinky.cz?

a) žádnou

b) 3

c) 5

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a odešle ji do 25.11. 2006 na e-mailovou adresu: NovinkyZena@seznam.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď. 

Pro znalce

Dvanáctiletá Chivas Regal je super-prémiová blended Scotch whisky, která se vyznačuje sladovou nasládlostí se zřetelnými stopami rašelinového kouře v chuti. Její srdce modeluje Strathisla vysoce ceněná sladová whisky z nestaršího lihovaru na severu Skotska jehož provoz se datuje od roku 1786. Spolu se Strathisla se podílí významně na chuti Chivas Regal také Longmorn, The Glenlivet, Glen Grant, Benriach, Caperdonich a mnohé další.

Reklama

Související témata:

Související články

Sean Connery: za svůj vzhled vděčím skotské

Populární britský herec Sean Connery, který v pátek oslavil 76. narozeniny, se přiznal, že tajemství jeho zachovalého vzhledu se skrývá v dobré skotské whisky.

Výběr článků

Načítám