Hlavní obsah

Soutěž: Provoňte si svůj byt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad pro každého z nás je důležité, aby se doma cítil co nejlépe. Aby domov byl tím jedinečným místem pro uvolnění, relaxaci a načerpání energie, získání klidu a rovnováhy. Je nepochybné, že pocit zázemí a útočiště vytváří především naši blízcí. Na druhou stranu i prostředí, které nás v našich bytech a domech obklopuje, hraje důležitou roli.

Článek

Přirozené prostředí jednak působí dobře na naše smysly, podle odborných studií navíc pozitivně ovlivňuje náš organismus.

Aby byl náš pocit domova úplný, chybí ještě drobnost: jemné vůně nových variant osvěžovačů Ambi Pur Decora. Návrháři tentokrát hledali inspiraci právě v přírodě a připravili tři jedinečné parfémy, které skvěle dotvoří  přirozenou atmosféru moderního domova. Vyzkoušejte Ambi Pur Decora Aromatické dřevo, Přírodní kámen i Hebký len! 

Elegantní skleněný výrobek Ambi Pur Decora má zcela moderní a zároveň decentní design a skvěle doplní jakýkoliv interiér. Obsahuje malou plochou kapsli s pravým tekutým parfémem. Ten se  rovnoměrně odpařuje skrz patentovanou speciální membránu. Ambi Pur Decora je první a jediný tekutý osvěžovač vzduchu na trhu, který neobsahuje knot. Navíc drží ještě jedno prvenství - její náhradní náplně umožňují opětovné použití skleněného pouzdra, do kterého se jednoduše zasunou. Osvěžovač provoní prostor na dlouhých šest týdnů. Je vhodný do jakékoliv místnosti i vzhledem k tomu, že jej není potřeba zasunovat do zásuvky.

A co můžete vyhrát?

15 Dárkových balíčků od Ambi Pur

Soutěžní otázka:

1. Na jak dlouhou dobu vám Ambi Pur Decora provoní místnost?
a) 2 týdny
b) 4 týdny
c) 6 týdnů

Nápovědu naleznete ZDE!

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a odešle ji do 28.11. 2006 na e-mailovou adresu: NovinkyZena1@seznam.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď.

Varianty osvěžovače Ambi Pur Decora
Aromatické dřevo - hřejivá a svůdná vůně v sobě skrývá energii aromatického dřeva. Oceníte ji především během chladivých podzimních a zimních večerů.
Přírodní kámen - svěží lehká vůně byla inspirovaná jemným aroma přírodních kamenů. Váš domov osvěží a příjemně rozsvítí.
Hebký len - delikátní jemná vůně navozuje pocit čerstvě vypraného prádla. Je nenápadná, a přesto velice působivá.
Křišťálová voda - náplň prosytí váš domov vůní mořského vánku a zpěněných vln. Důrazné podtóny pižma a dřevin vás přenesou na tropickou pláž i uprostřed podzimních plískanic nebo mrazivých zimních dní.
Zlaté slunce - žlutá barva je barva života. Slunce dodává všemu živému na Zemi energii, dodejte proto svému domovu teplo a energii v podobě ovocně-květinové vůně se základem lesních plodů, broskve a manga, s něžným podtónem růží a konvalinek.
Divoká orchidej - fialová je barva smyslnosti a vášně. Bohatá květinová vůně se základem bílých květin, růží a fialek, provoní váš domov vzrušující vůní na mnoho týdnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám