Hlavní obsah

Celebrity, které mají dvojčata

Novinky, ema

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti, Beyoncé, originálním postem na sociální síti oznámila, že je se svým manželem, raperem Jay Z, podruhé těhotná. Dodala také, že v ní nebijí dvě srdce, ale tři. Brzy se tak jejich rodina, která čítá už pětiletou dcerku Blue Ivy, rozroste o další dva členy. Jaké další slavné ženy mají doma dvojčata?

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová s dcerami Marion Lorettou Elwell a Tabithou Hodge

Článek

Mezi nejvýraznější dvojčata slavných maminek patří bezesporu dcery herečky Sarah Jessiky Parkerové, kterou proslavil seriál Sex ve městě, a jejího manžela Matthewa Brodericka.

Bohužel se jim po početí syna nedařilo počít další dítě přirozeně, a tak oslovili náhradní matku, která jim dvojčata odnosila a přivedla na svět. Vzhledem k tomu, že je herečka módní ikonou, její děti jsou pravidelně nazývané nejstylovějšími v Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová

Celine Dionová

Slavná zpěvačka Celine Dionová měla po prvním porodu také problémy opět přirozeně otěhotnět. Vsadila proto na umělé oplodnění, které vyšlo až na několikátý pokus. Vzešla z toho dvojčata - chlapci, kteří si mohou hrát se svým starším bratrem René-Charlesem (na fotce zcela vpravo).

Foto: Profimedia.cz

Celine Dionová s dvojčaty Eddym a Nelsonem.

Jennifer Lopezová

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová počala dvojčata se svým bývalým manželem Marcem Anthonym, se kterým se stále dokola rozchází a dává dohromady. Holčička Emme a chlapec Max mají po rodičích výrazné rysy, a tak se nelze divit, že se už oba objevili v několika kampaních na světoznámé značky.

Stejně jako jiné slavné matky, i J.Lo, jak si nechává hvězda říkat, prodala první snímky svých dětí za několik miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová s Maxem a Emou

Marcia Crossová

Sympatická zrzka Marcia Crossová se proslavila především v seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárňovala puntičkářku Bree. V osobním životě je matkou dvou krásných dcer, jednovaječných Eden a Savannah.

Dnes devítileté dívky mají podle slavné matky každá úplně jiný módní vkus. Zatímco jedna je typickou princeznou, druhá má raději pohodový street styl. Marcia má děti se svým manželem Tomem Mahonnym, kterého si vzala před deseti lety.

Foto: Profimedia.cz

Marcia Crossová a její jednovaječná dvojčata Eden a Savannah

Mirka Federerová

Manželku slavného tenisty Rogera Federera Mirku potkalo něco nečekaného. V roce 2009 si vzala tenistu za muže a ještě týž rok mu 23. července porodila dvojčata, dcery Mylu Rose a Charlene Riva. V roce 2014 pak oznámili, že čekají další přírůstek do rodiny.

K překvapení všech porodila Mirka Federerová opět dvojčata, tentokrát chlapce Lea a Lennyho. Gen dvojčat není v rodině Federerů nic neobvyklého. Dvojčata porodila dokonce i starší sestra tenisty Diana.

Foto: Profimedia.cz

Mirka Federerová s dvojčaty

Angelina Jolie

Bez nadsázky se dá říci, že dvojčata Vivienne a Knox herečky Angeliny Jolie a herce Brada Pitta jsou dětmi miliónovými. Jejich první snímky totiž slavný pár prodal za zhruba 215 miliónů korun. Peníze ale nešly na účet páru. Angelina se nechala slyšet, že celou částku věnuje charitě.

Herečka vychovávala se slavným hercem dohromady šest dětí, tři vlastní a tři adoptované. Zdá se ale, že potomci nebudou vyrůstat v úplné rodině. Nejslavnější pár současnosti se totiž rozvádí.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie a dvojčata Vivienne a Knox

Mariah Careyová

Zpěvačka Mariah Careyová přivedla své první děti na svět ve svých jedenačtyřiceti letech. Dívka dostala jméno Monroe, chlapec Morrocan má dvě jména, přičemž druhé je také prostředním jménem jeho otce Nicka Cannona. Rodiče pětiletých dvojčat se ale po šestiletém manželství rozvedli.

Zpěvačka prý na svého o 12 let mladšího manžela, kterého si vzala po dvouměsíční známosti, velmi žárlila, což měl být podle světových médií také důvod k tomu, že Nick Cannon podal žádost o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey s Monroe a Moroccanem

Beyoncé

Zpěvačka Beyoncé se svým manželem oznámili světu, že se brzy zařadí mezi další slavné rodiče dvojčat. K jejich dcerce Blue Ivy Carter letos přibudou dvě další děti, jejichž pohlaví slavný pár zatím neoznámil.

Foto: Profimedia.cz

Zpoěvačka Beyoncé se brzy zařadí do klubu slavných maminek s dvojčaty

Reklama

Výběr článků

Načítám