Hlavní obsah

Nadace Terezy Maxové letos oslaví Den dětí i s širokou veřejností

Novinky, das

Nevíte jak oslavit Den dětí? Pak spojte příjemné s užitečným a prožijte den plný zábavy s osobnostmi, jako je Tereza Maxová, Jan Koller, Jakub Kohák či cirkus La Putynka, kouzelník Richard Nedvěd a mnoho dalších. Vše se bude odehrávat na koupališti Petynka v Praze 6. Děti budou mít také možnost zajezdit si na autodráze, účastnit se řady soutěží nebo na vlastní oči vidět živou panenku Barbie, postavičky z Monster High či medvídka Teribeara.

Foto: Profimedia.cz

Nadace Terezy Maxové slaví svátek dětí každoročně.

Článek

Nadace Terezy Maxové slaví svátek dětí každoročně, ale oproti předchozím rokům je tato oslava poprvé určena široké veřejnosti. „Nadace v minulosti pravidelně slavila dětské dny v konkrétních ústavech – ať už v kojeneckých ústavech či dětských domovech. Chtěli jsme udělat co nejkrásnější den dětem, které zde vyrůstají. Celou pozornost upnout jen a pouze na ně, bez zbytečné publicity kolem. Letos jsme se rozhodli, že zcela změníme přístup k tomuto svátku.

Poprvé jej uspořádáme na „neutrálním místě“, tj. mimo hranice ústavu, a pozveme nejen děti z dětských domovů, ale i pěstounských rodin a nejširší veřejnost. Budete tak mít možnost připravit speciální oslavu nejen úzké skupině dětí ohraničené vybraným dětským domovem, ale mnohem většímu počtu malých i větších oslavenců,“ uvedla patronka nadace Tereza Maxová.

Hlavním programem akce bude provázet moderátor Daniel Čech, kterého znáte z pořadu Na stojáka. Na pódiu přivítá známý cirkus La Putyka, který se postará o výbornou show plnou napětí. Z úžasu vás nenechá vyvést ani další host, kterým je kouzelník a komik Richard Nedvěd známý svými stand-up comedy výstupy.

Revue a dětská diskotéka

Následovat bude Myš Maš hudební revue a program DJ Michala Palcáta s jeho dětskou diskotékou doplněnou o karaoke. V tanečním duchu bude pokračovat vystoupení lektorů ze studia Dance Academy Prague by Yemi A.D., kteří návštěvníky naučí populární styl s názvem Gangnam style. Závěr hlavního programu bude patřit kapele Eddie Stoilow.

Doprovodný program zahrnuje tvůrčí koutek s výtvarnou a kreativní dílnou a nebudou chybět ani soutěže, trampolína, mobilní horolezecká stěna a další atrakce. Jedním z prezentovaných bude i projekt magistrátu hlavního města Prahy „Bezpečnostní průprava dětí předškolního věku,“ který se setkal s velkým úspěchem v mateřských školkách a na 1. stupních ZŠ, a který i zde dětem ukáže, jak předcházet úrazům doma i venku.

Pozvání na akci přijal i bývalý český reprezentant v kopané Jan Koller, se kterým budete mít příležitost si zahrát živý stolní fotbal. Dalším sportovním nadšencem, který na akci přijde, je Jakub Kohák a svou účast přislíbila také herečka Jitka Schneiderová.

Reklama

Výběr článků

Načítám