Hlavní obsah

Dárky pro děti, které potěší a zároveň pomohou v rozvoji

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce bez dárků si dnes již děti nedokážou představit. V podstatě se už od podzimu těší na to, co jim Ježíšek nadělí. Samozřejmě Vánoce by měly být i o tradicích a křesťanství, nicméně to již záleží na rodičích, jak svátky všichni společně prožijí.

Foto: Profimedia.cz

Vánoce bez dárků si dnes již děti nedokážou představit.

Článek

Vybrali jsme pro vás několik tipů na dárky, které děti potěší a zároveň alespoň částečně splní očekávání rodičů, aby hračky měly skutečně využití.

Hračky jsme rozdělili do skupin podle pohlaví dítěte. Přinášíme vám i žebříček nejhledanějších dárků podle vyhledávače nejlepších cen  Zboží.cz.

Dívky

Foto: Lego

Lego Friends - Veterinární klinika v Heartlake City se postará o všechna zvířátka, která to potřebují. Pomáhá tu Mia, která se tu učí starat o své chlupaté kamarády.

Foto: www.indies.eu

CD Zvěřinec - Yellow Sisters - Písničky, ukolébavky a říkanky, jsou věnovány dětem a jejich dospělákům.

Foto: www.milazebra.cz

První CD s písničkami a pohádkou nazpívané a namluvené na konkrétní jméno. Pokud tedy přemýšlíte o dárku, který dítě nejen potěší, ale podpoří i rozvoj jeho hudebních dovedností a představivosti. Pro děti ve věku 1 až 5 let.

Foto: Mattel

Monster High elektronický diář: pro ty, co si chtějí zamknout své malé tajemství. Diář ukrývá informace o jednotlivých studentech Monster high a zamyká se strašidelným klíčkem ve tvaru lebky. Navíc ještě vydává strašidelné zvuky.

Foto: Angel Art

Krkouni aneb dobrodružství na planetě Bimbuli - Z planety Bimbule k nám zavítala veselá zvířátka Krkouni, která vyprávějí svůj příběh Část finančních prostředků z prodeje putuje na výzdobu dětských oddělení v nemocnicích, kde dětem mnohdy nebývá veselo.

Foto: Marionnaud

Marionnaud charitativní medvěd - koupí plyšáka podpoříte Kliniku dětské hematologie a onkologie v Motole. Zakoupením medvěda v hodnotě 299 Kč přispějete sumou 200 Kč na nákup volumetrických pump Alaris.

Foto: Topgal

Barevný školní batoh s potiskem kytiček TOPGAL CHI 606 je dvoukomorová aktovka o rozměrech 41 x 21 x 29 cm váží bez příslušenství pouhých 1,14 kg. Má ergonomicky tvarovaný zádový systém, pohodlné polstrování a vyjímatelný hliníkový rám.

Foto: Mattel

Barbie Senza sestřih - Holčičky totiž můžou svou oblíbenou panenku Barbie Senza sestřih stříhat stále dokola. Po jejich zkrácení totiž mohou vlasy panence znovu připevnit. Délka vlasů tak záleží jen na přání každé holčičky a může být každý den jiná.

Foto: Mattel

Stolní logická hra Angry Birds je inspirovaná populární videohrou. Prasátka ukradnou ptákům jejich vejce. Cílem hry je získat zpět ukradená vejce bouráním bariér a pastí, které zlá prasátka na obranu vajec postavila.

Chlapci

Foto: mall.cz

Scrabble junior - obsahuje dvě herní varianty - pro mladší a starší děti.

Foto: Mattel

Hot Wheels Ballistiks - s dvojitým výstřelem - Auto složené do malé koule se vloží do rampy ve tvaru děla, které se namíří libovolným směrem, a stačí jen odpálit. Pak můžete sledovat zábavné kaskadérské kousky autíček Ballistiks.

Foto: Mattel

Hra Rexi nejen pro předškoláky - učí děti rozpoznat barvy, tvary a čísla, trénuje jejich paměť a soustředění. Rex dává dětem zpětnou vazbu, zda se jim zadaný úkol podařilo splnit. Když se spletou, Rex je povzbudí k novým pokusům.

Foto: Efko

Cílem strategické stolní hry ABAKU je poskládat početní operace rychleji než soupeř a získat více bodů.

Foto: Topgal.cz

TOPGAL SET 035 obsahuje tříkomorový batoh s obrázkem chameleona, penál, peněženku, kapsičku na krk a navíc desky na sešity. Součástí je sáček na přezůvky, box na svačinu a pláštěnka chránící batoh v nepříznivém počasí.

Foto: Pískomil

Zbrusu nové CD od Pískomila „A kdy už tam budem?“ - pro děti a jejich rodiče nejen na dlouhé cesty autem.

Foto: Mattel

HW

Reklama

Související témata:

Související články

Učení s radostí již od útlého věku

Snaha dětí porozumět svému okolí a komunikovat se světem je silou, která v nich probouzí touhu hrát si. Pokud jim rodiče poskytují prostředky, které jim...

Výběr článků

Načítám