Hlavní obsah

Veletrh hraček láká na strašidelné panenky Monster High a herní konzole

Novinky, das

Na pražském výstavišti v Holešovicích právě probíhá veletrh hraček a her Itea. K vidění jsou nejpopulárnější hračky jako Barbie, Igráčci, stavebnice Lego či nové panenky ze střední strašidelné školy Monster High. O víkendu se navíc mohou návštěvníci těšit na zábavný program pro děti plný her a napínavých soutěží. Vyvrcholením programu bude nedělní koncert a autogramiáda zpěvačky Ewy Farné.

Článek

Letošní ročník veletrhu se nebude soustředit jen na nakupování a hledání inspirace na vánoce, ale také na zábavu.

Pro nejmenší je připraven pohádkový svět panenky Barbie, kde se děti budou moci seznámit s hrdinkou nového Barbie filmu Škola pro princezny. Díky soutěžím zjistí vše z jejího kouzelného života školačky a princezny. Zároveň je pro nejmenší připraveno malování na obličej a další zábavné aktivity.

Větší děti si pak zajisté užijí možnost vyzkoušet si nejnovější hry a herní konzole. Například firma Sony zde představí nejnovější pohybový ovladač pro Plastation 3 - Move motion controller, díky kterému se hráč může stát hvězdou programu, hrdinou uprostřed bitvy nebo sportovcem se schopnostmi, které soupeře přinutí zastavit se a zírat. Konkurenční Xbox 360 představí své nejnovější hry na ovladači Kinect, kde si děti mohou vyzkoušet hraní bez ovladačů a tedy celým tělem.

Dívky pak ocení strašidelný program spjatý s uvedením na trh nové panenky Monster High. Jedná se o potomky pohádkových příšer jako je Drákula, Frankenstein, Zombie, Medúza či Mumie.

Vyvrcholením programu pak bude minikoncert zpěvačky Ewy Farné, který se společně s autogramiádou bude konat v neděli 23. 10. po 12. hodině. Ewa zde představí svou nejnovější píseň Monster High a další oblíbené hity.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám