Hlavní obsah

Aquamánie učí, jak se bezpečně koupat

Právo, Jana Hanušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se chovat v bazénu, aby se mi nic nestalo? Jak se bezpečně koupat? To vše nabízí projekt Aquamánie, který chce zábavnou formou přiblížit zejména dětem nejdůležitější „mokré“ zásady. V průběhu letních prázdnin navštěvuje Aquamánie, jejímž mediálním partnerem je deník Právo, vybrané aquaparky po celém Česku.

Článek

Pro návštěvníky jsou připraveny soutěže nejen ve vodě, ale i na suchu o hodnotné ceny. Děti plní úkoly na jednotlivých stanovištích, mohou se také zúčastnit soutěže v Talentmánii a na závěr vyhrát další ceny v losování. Programem všechny provází vodník Aquamaník.

„Věříme, že akce přinesou zajímavé zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení,“ říká jeden z organizátorů Aquamánie Pavel Hofrichter.

27. srpna vypukne Aquamánie v Aquapalace Čestlice, který je centrem relaxace, zábavy a aktivního odpočinku. Jen Vodní svět tvoří tři paláce – dobrodružství, pokladů a relaxu. Návštěvníci se mohou vydovádět na šesti tobogánech, třech skluzavkách a také si zaplavat ve venkovní divoké řece. K dispozici je i plavecký bazén, vířivky, masážní lavice nebo relaxační terasy s lehátky. Kdo se chce prohřát, určitě zavítá i do saunového světa, kde nechybí finské sauny nebo římské lázně. Aquamánie začíná v čestlickém akvaparku ve 12 a končí v 16 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám