Hlavní obsah

Ženu stál porod všechny končetiny, na život přesto nezanevřela

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kingwood

Američanka Katy Hayesová z amerického Kingwoodu je matkou tří dětí. Při posledním porodu se jí ale do těla dostala vzácná infekce a lékaři jí museli amputovat obě ruce i nohy. I přes nepřízeň osudu je žena vděčná, že přežila.

Článek

Obdivuhodná žena se i po amputaci všech svých končetin dokáže radovat ze života. Šťastná je především za to, že přežila a její děti tak neztratily matku.

Hayesové se po třetím porodu dostala do těla streptokoková infekce typu A. Streptokok se obvykle projeví pouze bolestí v krku, horečkou nebo jako kožní infekce. Bakterie streptokoku jsou přitom běžnou součástí organismu lidí i zvířat.

Manžel se o Katy postará

O provedení amputace rozhodl její milující manžel. Katy byla totiž po celou dobu pobytu v nemocnici v bezvědomí. Zpočátku se však bál, jak jeho žena zareaguje. Otec tří dětí je však odhodlaný se postarat nejen o své potomky, ale i o manželku.

„Je to zázrak, že jsem naživu. Jsem tak vděčná. Kdyby nedošlo k zákroku, už bych tady pro své děti nebyla. A já mám tři krásné děti, proto stojí za to žít,“ dodala statečná Hayesová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám